Suport i avís de temps addicional a les pimes contra el virus de la Corona del ministre Varank

ministre suport dels virus de la corona i virus de la corona
ministre suport dels virus de la corona i virus de la corona

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va anunciar el triple paquet de protecció que protegirà les pimes contra el nou tipus de coronavirus KOVID-19. Va declarar que recolzaran fins a 3 milions de TL per empresa per a la producció local de productes com desinfectant, roba de protecció, ulleres de protecció, màscara, guants a través de KOSGEB, va dir el ministre Varank: "Ajornem els rebuts de KOSGEB durant 6 mesos. També donarem 3 mesos addicionals als projectes de KOSGEB ". va dir.

INSPIRAT DINS


Després del paquet d’escut econòmic d’estabilitat anunciat pel president Recep Tayyip Erdoğan i desplegant un recurs de 19 mil milions de lires per mitigar els efectes del brot KOVID-100, els ministeris també treballen en coordinació per donar suport al sector real.

ETANOL REQUISIT

A petició del Ministeri d’Indústria i Tecnologia, el Consell Regulador del Mercat de l’Energia havia suspès l’obligació de barrejar un 19 per cent d’etanol amb gasolina durant 3 mesos per satisfer el creixent requisit de desinfectants i colònia degut a KOVID-3 amb la producció nacional.

3 PLA DE PEU

El ministeri ha llançat un nou estudi contra el brot KOVID-19 que va sacsejar el món. Va llançar un pla de trípodes a través de la institució pertinent del ministeri, KOSGEB.

ELS EFECTES DEL RESULTAT A L’ÀMBIT

Explicant els detalls del seu pla, el ministre Varank va dir: "Hem afegit nous productes a la nostra llista de productes dins del marc del Programa de suport TEKNOYATIRIM de KOSGEB. Les nostres empreses, que produeixen productes com desinfectant, roba de protecció, ulleres de protecció, màscara i guants amb instal·lacions domèstiques, podran beneficiar-se del Programa de suport TEKNOYATIRIM de KOSGEB. Podran aprofitar aquest programa fins que les autoritats anuncien que el risc de brot ha desaparegut. " va dir.

SUPORT DE 6 MILIONS TL

Varank va declarar que les empreses prepararan els seus projectes relacionats amb aquests productes i va dir: "Donarem suport a aquests projectes fins a 6 milions de TL. Es reemborsarà 4 milions de 200 mil TL. " va parlar.

ENS FEM AMB ELS FABRICANTS

Varank, que va assenyalar que segueixen de prop tots els avenços en els mercats, Varank va dir: "Després de KOVID-19 estès per tot el món, hi va haver una demanda natural de productes que vam afegir a la llista. Vam contactar els fabricants, concretament les empreses i les pimes, per atendre la demanda. Amb el suport que proporcionarem, contribuirem a satisfer la demanda creixent d’aquests productes. Malauradament, també impedirem l’especulació d’alguns oportunistes ”. va dir.

COMENÇAR APLICACIONS

Varank, que va dir que han començat a rebre sol·licituds, va dir: "En aquest període, estem passant per un procés extraordinari, els consells de KOSGEB prendran decisions més ràpidament de l'habitual i determinaran els projectes a donar suport en poc temps. Els pagaments es realitzaran immediatament ”. va parlar.

PAGAMENTS AL 30 DE JUNY

Va insistir que la segona part del paquet és la diferència de cobraments de KOSGEB, va dir Varank, "Hem ajornat els seus rebuts fins al 30 de juny de 2020 dins de l'àmbit d'aportació de les ajudes reemborsables de KOSGEB. Hem ajornat els pagaments de les pimes en aquesta situació a KOSGEB durant 30 mesos fins al 2020 de juny de 3. " va dir.

El nombre de termes no canviarà

Varank va subratllar que totes les quotes que pagaran les empreses es posposen: "El nombre de termes no canviarà. No es cobrarà cap interès legal. Les nostres pimes, que abans s'havien beneficiat de les decisions d'ajornament de KOSGEB, també es beneficiaran d'aquesta decisió. " va parlar.

ELS PROJECTES NO S'interruptaran

Va afirmar que KOSGEB ofereix suport basat en projectes a través de diversos programes, a més de donar suport als emprenedors, Varank va dir: "Donarem temps addicional fins a quatre mesos a les empreses que necessitin complir la seva durada del projecte o les obligacions del programa d'emprenedoria a partir de l'11 de març del 2020 o després. Així, els projectes no es veuran interromputs. ” va dir.

NI HA DE REQUISIT PER A LA DECISIÓ DE LA JUNTA

Va subratllar que les empreses necessiten demanar temps addicional, Varank va dir: "Hem accelerat el procés de decisió i proporcionarem una pròrroga de temps a les pimes que ho sol·licitin immediatament, sense necessitat de fer una nova decisió del consell."

UTILITZEM TOTS ELS INSTRUMENTS

Remarcant que aquest dret es pot exercir des de les autoritats oficials fins a l’anunci que els efectes del brot de KOVİD-19 han desaparegut, Varank va continuar: Som un dels primers països a reaccionar contra el risc de brots de KOVID-19. Com a ministeri, vam començar a posar les mesures que prendrem mentre estiguem a les fronteres de la Xina. Per descomptat, els nostres negocis es veuen afectats per aquesta epidèmia que es propaga al món. Sabem què cal fer per protegir les nostres pimes i comencem a implementar-les. En aquest procés i després dels efectes d’aquesta epidèmia desapareixen al món, continuarem utilitzant tots els instruments que tenim per garantir la continuïtat en la producció.

FORA COMPLETA

Recordant que el president Recep Tayyip Erdoğan va anunciar el Paquet d'Escut d'Estabilitat Econòmica després de la reunió de coordinació de la coordinació de Coronavirus, Varank va dir: "Estem lluitant contra les universitats públiques i privades KOVID-19. Els nostres metges, infermeres estan intentant mantenir el virus sota control treballant les 24 hores del dia. Sota el lideratge del nostre president, tots els nostres ministeris fan un gran esforç. " va dir.

MINI COMÚ

Varank, destacant la importància dels ciutadans tenint en compte les declaracions oficials, Varank va continuar de la manera següent: La millor mesura que prenem és protegir-nos. Si no és necessari per això, tret que tinguem una condició necessària, no deixem les nostres cases. Mantenim la distància social. No ens basem especialment en declaracions especulatives a les xarxes socials. Quan actuem amb una ment comuna, és obvi que superarem fàcilment tots els obstacles, mantenim viva aquesta creença.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar