Les expedicions del telefèric Piyer Loti i Taşkışla s’aturen temporalment

Els serveis de telefèric estan temporalment suspesos amb eyup piyer loti i macka taskis
Els serveis de telefèric estan temporalment suspesos amb eyup piyer loti i macka taskis

Amb les mesures Covid-19, el nombre de passatgers de la línia de telefèric TF2 Eyüp-Piyer Loti i TF1 Maçka-Taşkışla va disminuir significativament. Per aquest motiu, els vols estan suspesos temporalment des del dimecres 25 de març del 2020.


Degut a l’epidèmia de coronavirus, que afecta tot el món i el nostre país, intenta no sortir de casa seva a no ser que els ciutadans estiguin obligats. Per aquest motiu, el nombre de passatgers de les línies de telefèric TF1 Maçka-Taşkışla i TF2 Eyüp-Piyer Loti operades per METRO İSTANBUL AŞ, filial del Municipi Metropolità d'Istanbul (IMM), va disminuir un 90 per cent.

Les línies de recorregut, que s’utilitzen principalment com a turístiques, s’aturen temporalment a partir del dimecres 25 de març del 2020.

CANVI EXTRAORDINARI EN EL TRAM DE KADIKÖY-MODA

T3 utilitzada principalment per la població gran Kadıköy- El nombre de passatgers a la línia de tramvia de moda va disminuir un 85 per cent. Per tant, un cop cada 10 minuts, els vols es produiran cada 25 minuts a partir del dimecres 2020 de març del 20.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar