Control estricte del transport públic urbà i interurbà a Şanlıurfa

Sanliurfada estricte control del transport urbà i interurbà
Sanliurfada estricte control del transport urbà i interurbà

Mentre que els equips del Municipi Metropolità de Şanlıurfa continuen les seves activitats de desinfecció a tota la província, els equips de Policia del Municipi Metropolità; aquesta vegada després de les inspeccions del restaurant, del restaurant i de la fleca, la ciutat interior i l’interioritat
va iniciar una aplicació estricta en vehicles de transport de passatgers.


El municipi metropolità de Şanlıurfa treballa intensament amb el principi de "No hi ha pànic, hi ha una mesura" a tota la ciutat contra el virus de la Corona (COVID-19). D’una banda, els equips metropolitans realitzen estudis de desinfecció a tota la província, mentre que els equips de policia del Municipi Metropolità continuen les seves pràctiques estrictes en el marc de les decisions del Ministeri d’Interior i del Comitè Provincial d’Higiene.

Continuant la seva rutina diària de restaurants, restaurants i panificacions des dels dies anteriors, la Policia Metropolitana va advertir els conductors de vehicles i els ciutadans creant punts de control en moltes zones on el transport era intens.

EL METROPOLITÀ NO POT POSIBILITZAR LA POSIBILITAT DELS MENYS PER LA SALUT HUMANA

Mitjançant l'avaluació de tots els detalls a la ciutat, a les carreteres perifèriques i en els terminals d'autobusos interurbans, com ara el transport públic de la ciutat, el transport públic per als districtes i el transport públic interurbà, la Policia Metropolitana va notificar les darreres mesures adoptades tant per als conductors com per als passatgers.

Per tant, dins de l'àmbit de les mesures, tot tipus de vehicles de transport públic transportaran passatgers fins a la meitat de la capacitat actual. En el marc de la llei, es duran a terme accions legals per a les empreses que no compleixin aquestes qüestions o per als conductors de vehicles de transport públic orientats al públic.

OBJECTIU ÚNIC: SALUT HUMANA

L’únic propòsit de la Policia Metropolitana, que dóna informació sobre el tema als ciutadans en vehicles al punt de sol·licitud, és dur a terme estudis centrats en la salut humana sense donar lloc. En l’anunci de la Policia Metropolitana que adverteix els conductors i ciutadans sobre el tema, “En aquest procés, avaluem encara més els plantejaments que poden suposar un perill per a la salut humana. Volem que tots els nostres ciutadans compleixin aquestes normes per ells mateixos i per a la societat. "

La Policia Metropolitana continuarà les seves pràctiques de la mateixa manera en els propers processos.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar