Tallen el cable de senyalització del ferrocarril

tallar el cable de senyalització del ferrocarril
tallar el cable de senyalització del ferrocarril

4 persones que van tallar els cables de senyalització del ferrocarril que passava pel barri de Geyve Doğançay amb un vehicle de placa Kocaeli van ser atrapades al lloc dels fets gràcies a l'atenció del gendarme. Es va declarar que la fallada de senyalització es va produir a la carretera ferroviària a causa del cable tallat i que es va reparar abans que es produís una situació negativa.


El Doğançay de Geyve va tallar els cables de senyalització de la ruta del tren que passava pel districte de Dereköy, 4 persones van ser atrapades per una incursió per xoc per part del gendarme.

Les persones que tallen els cables de la via del ferrocarril van tallar els cables de la xarxa de senyalització del ferrocarril, per on cada dia hi viatgen centenars de persones.

La gendarmeria, que va rebre la informació que els cables estaven tallats, va atrapar 4 persones que s’amagaven entre les canyes del terreny buit després de la investigació que va iniciar al lloc dels fets.

Els individus que van confessar el crim que van cometre en els seus interrogatoris van ser İ.YA, TG, İ.A. i MT van ser presos sota custòdia juntament amb el cable de 150 metres que van robar i els vehicles de placa 41 ADC 5 ... que van portar per portar el cable a l'escena i els van portar al comandament de la gendarmeria.

Després de les diligències de la gendarmeria que van iniciar una investigació sobre l'incident, avui es portaran 4 persones davant d'un jutjat de guarda.

D’altra banda, es va afirmar que els cables de senyalització tallats a la via del tren van ser substituïts per uns de nous i que abans es va produir una situació que provocaria qualsevol interrupció en els serveis del tren.Medyab és)


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar