Institut d'Estadística de Turquia 9 Contracte personal per realitzar compres

gall dindi contracte d'agència estadística s'ha de fer el càlcul de personal investigador
gall dindi contracte d'agència estadística s'ha de fer el càlcul de personal investigador

Institut d'Estadística de Turquia de la tecnologia de la informació a ser emprat a temps complet a disposició de el Departament, basat en l'addició de Decret N ° 375 de Decret Llei l'article 6 de l'31/12/2008 datat i numerat 27097 Gaseta Oficial "de Gran Escala d'informació de les institucions públiques D’acord amb l’article vuitè del Reglament sobre els principis i procediments sobre l’ocupació del personal informàtic contractat en unitats de transacció, es contractaran 8 (nou) personal informàtic contractat.


En la selecció dels candidats a realitzar l’examen oral que realitzarà la nostra Agència; Es prendrà com a base la puntuació P2018 de l'examen de selecció de personal públic (KPSS) 2019 o 3 i un examen d'avaluació del nivell de llengua estrangera (YDS / e - YDS) vàlid en exàmens d'anglès o equivalents acceptats pel Consell d'Educació Superior en aquest idioma. (Els documents de resultats de l’examen d’idiomes estrangers tenen una validesa de 5 anys a menys que s’especifiqui el període de validesa al document.) Els candidats poden sol·licitar només una de les posicions anunciades.

Aplicacions, pàgina web Autoritat d'Estadístiques de Turquia www.tuik.gov.tr. Direcció de l'Treball va trobar Formulari de sol·licitud és de forma completa i correcta després de l'ompliment juntament amb altres documents com a molt tard 30 dia de la final de el temps extra a (03:2020) fins al barri Turquia Estadístiques institució Estat Necatibey Caddesi No: 18 00 Ministeri Çankaya / ANKARA trobar a Turquia Estadístiques institució, que es presentarà a el Departament de Personal oa l'adreça esmentada en el termini de sol·licitud serà realitzada per correu electrònic. No seran avaluades les sol·licituds que arribin després d’aquesta data per retards en el correu i altres motius, i les que presentin documents que falten o formularis de sol·licitud de feina no signats.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquí


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar