Canvi en la gestió superior d’UPS

canvi en les noves administracions
canvi en les noves administracions

UPS (NYSE: UPS) El consell d'administració va anunciar que a partir de l'1 de juny, Carol Tomé va ser designada com a directora general (CEO) de l'UPS. David Abney, que actualment exerceix el càrrec de president del consell i director general, s'ha anunciat que serà el president del consell d'administració a partir de l'1 de juny. Abney, que es retirarà del consell d’administració de l’UPS el 30 de setembre, continuarà exercint com a consultor privat fins a finals del 2020 per tal d’eludir el període de transició i acabar amb èxit la temporada ocupada; Al final d’aquest període, es retirarà completant la seva carrera de 46 anys a UPS. A partir del 30 de setembre, el director independent de l’UPS, William Johnson, ocuparà el càrrec de conseller delegat de l’executiu.


Johnson, que també és candidat a UPS i president del Comitè de Governança Corporativa i membre del Comitè Executiu, va dir: “Després d’un rigorós procés de selecció que implicava candidats dins i fora de l’empresa, vam prendre una decisió clara a Carol. Com a una de les líders més respectades i amb talent en el món empresarial nord-americà, Carol és un nom provat en el creixement global líder, maximitzant el valor de les parts interessades, el desenvolupament de talent i la implementació amb èxit de les prioritats estratègiques. "

"Carol, que és membre del consell i president del Consell de Supervisió, té un coneixement profund del model de negoci, de l'estratègia i dels empleats dels SAI i és el gestor més adequat per dirigir l'empresa en aquest important procés de transformació", va dir Johnson. Felicitem a David per la seva extraordinària carrera a UPS. Va prendre mesures agosarades per elevar els SAI al capdamunt de la indústria del transport i va aconseguir situar l’empresa cap a un futur amb èxit aprofitant les tendències creixents de la xarxa global i dels empleats de la companyia. "

David Abney va dir: "L’UPS sempre ha estat una de les meves passions en aquesta vida i, gràcies als SAI, vaig tenir el somni americà. Estic orgullós d’haver preparat aquesta excel·lent empresa durant els propers 100 anys, treballant amb la família UPS. Estic segur que l’equip directiu d’UPS portarà les nostres estratègies al futur amb les competències que tinguin. Ara toca lliurar-me la bandera. Em vaig sentir molt contenta de la notícia de la cita de Carol; Sé que és la millor persona per dirigir aquesta empresa. És un líder estratègic amb una mentalitat que coneix de prop la cultura i els valors UPS i sempre dóna la prioritat al client. "

Preparant-se per assumir el càrrec de conseller delegat, Carol Tomé va dir: “Espero satisfer les expectatives dels nostres clients i accionistes treballant amb el nostre talentós equip directiu i 495.000 empleats de la nostra empresa i millorant-nos encara més. David va dur a terme un extraordinari procés de transformació a UPS; Penso afegir-ne de nous al seu èxit. A la llum de la rica cultura d’UPS i del compromís inveritable amb els seus valors, continuarem liderant la indústria i creixent sobre la base sòlida de la nostra empresa. "

Carol Tomé, dotzena consellera delegada d’UPS, que ha estat en els 113 anys d’història, exerceix com a membre del consell d’UPS des del 12, a més de ser presidenta del consell de supervisió. Tomé, que abans va ser vicepresident i CFO a The Home Depot, el major minorista de productes per a la llar dels Estats Units, amb 2003 sucursals i 2.300 empleats, va assumir responsabilitats en estratègia corporativa, finances i desenvolupament de negocis i va exercir de CFO durant 400.000 anys. Durant el període, va contribuir a l'augment del valor de l'acció de The Home Depot en un 18 per cent.

Durant el període de lideratge d’Aney, que va ser nomenat conseller delegat el 2014 i president del consell el 2016, UPS;

  • A més d’augmentar la seva facturació en un 27% i el seu benefici net d’aproximadament un 50%, també va augmentar el seu benefici per acció en un 60% aproximadament.
  • Amb dividends i recompres d’accions, ha aportat més de 29 milions de dòlars als seus accionistes.
  • Amb la implementació d’un programa de transformació de diversos anys en què s’estableixen prioritats de creixement estratègic, el palanquejament operatiu dels EUA va augmentar significativament el 2019.
  • Ha augmentat molt la seva capacitat de xarxa global, aconseguint més de 2019 milions de xifres de lliurament de paquets al dia durant el 32 durant la temporada alta.
  • Amb el llançament d'UPS Flight Forward, ha rebut l'aprovació completa de la primera companyia aèria que executés un drone de la FAA.
  • Ha augmentat la diversitat a l’empresa canviant l’estructura del consell d’administració i l’equip d’alta direcció.

Abney, que anteriorment va ser vicepresident d’operacions (COO) des del 2007, ha gestionat processos de logística, sostenibilitat i enginyeria, així com tots els nivells de la xarxa de transport d’UPS. Abans del seu paper com a directora general, va liderar iniciatives estratègiques per augmentar les competències logístiques mundials de la companyia com a president d'UPS Internacional. També ha participat en nombroses adquisicions i fusions mundials durant la seva carrera, com Coyote, Marken, les empreses Fritz, Sonic Air, Stolica, Lynx Express i Sino-Trans a la Xina. Començant la seva carrera a UPS el 1974 mentre continuava la seva formació a la Delta State University, Abney va començar a treballar com a oficial de manipulació de paquets en una petita instal·lació de Greenwood.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar