Resultat de la licitació de la reforma de la línia esquerra de Van Iskele

El resultat de la renovació de les carreteres de la línia esquerra del moll de Van
El resultat de la renovació de les carreteres de la línia esquerra del moll de Van

Resultat de la licitació de la reforma de la línia esquerra de Van Iskele


5 empreses han presentat ofertes per a la licitació de Van Line Scaffolding Left Line Roads amb el cost aproximat de la Direcció de Compres del Districte Districte TCDD (TCDD) amb el número de KIK 2019/676913 i la licitació de 6.390.632,47 TL. MEHMET POLAT BEYMEN MÜH i MÜŞ van guanyar. 34 empreses participants a la licitació presentades sota el valor límit.

La licitació cobreix 4 peces de tisores amb 60 dormidors de formigó E1, farciment de pedra no preparada amb pedra de pedrera, subministrament i posat de llastos, compra de dormitori de formigó B70 i compra i posada de carrils E60. La durada de l’obra és de 1 (cent vuitanta) dies naturals des de l’entrega del lloc.


Cerca de notícies ferroviàries

Sigues el primer a comentar

Yorumlar