13. Situeu els increments d’ingressos turístics mundials a Turquia

Durant l’augment dels ingressos mundials del turisme en el gall dindi
Durant l’augment dels ingressos mundials del turisme en el gall dindi

L’Organització Mundial del Turisme (OMT) de les Nacions Unides va publicar el baròmetre de maig del 2019, que inclou dades del 2020.


Mentre que Turquia va tornar a acollir el sisè país més visitat del món i els ingressos per turisme van augmentar dos llocs, es va instal·lar a més de 6.

En els darrers anys, els països que generen més ingressos turístics en els rànquings europeus de l'any passat van continuar 6'ncılıg Turquia, segons les dades de TurkStat, va obtenir ingressos turístics de 2019 milions de dòlars el 34,5 segons.

La majoria de visitants es van entretenir en el rànquing de 2018 països europeus el 4, pujant fins al 6è lloc a Turquia al món, segons l'Organització Mundial del Turisme el maig del 2020, el baròmetre de l'èxit dels visitants, aquest rànquing no va canviar el 2019.

En termes d’ingressos turístics es van mantenir els mateixos respecte als rànquings europeus del 2018 de l’any passat, Turquia és el 2019è en el rànquing mundial del 15 que es va incrementar fins a 13 ordinaris.Sigues el primer a comentar

Yorumlar