S'ha publicat la circular de permisos de viatge durant els 65 anys anteriors

Es publica la circular de permisos de viatge per edats i posteriors
Es publica la circular de permisos de viatge per edats i posteriors

Els ciutadans de 65 anys i més, als quals se’ls restringeix la sortida durant molt de temps, se’ls va permetre anar d’anada als seus assentaments desitjats el dijous 21 de maig, a les 09.00:81, per recomanació del Consell Científic i instruccions del president Recep Tayyip Erdoğan. Per tant, el Ministeri de l’Interior va enviar a la 65 governança provincial un certificat de certificat de permís de viatge per a ciutadans de més de XNUMX anys.


Segons la circular;

Amb la circular datada el 22 de març, sempre que els nostres ciutadans de 65 anys o més (excepte els que han tingut trasplantaments d’òrgans i medul·la òssia, els que presenten immunodeficiència i diàlisi per insuficiència renal d’aquí a tres anys) han rebut un permís de viatge i s’han de mantenir als seus llocs almenys 30 dies. podran anar a qualsevol lloc que vulguin. En aquest context, una persona pot acompanyar els ciutadans de 65 anys i més durant els seus viatges.

Ciutadans de 65 anys i més; Les sol·licituds de permís de viatge es poden fer de forma electrònica el dijous 21 de maig, a les 09.00, a través de l'administració electrònica, el Ministeri de l'Interior, el sistema de sol·licitud de correu electrònic i la línia de suport a la fidelització Alo 199.

Durant la sol·licitud, el sol·licitant i els seus acompanyants; A més de la consulta d’aïllament a la llar de Covid-19, es plantejarà si el sistema sol·licita o no les malalties especificades.

Els nostres ciutadans no hauran de dirigir-se a cap institució sanitària ni a un govern o governador per obtenir el document en qüestió. Les sol·licituds de permisos de viatge s’avaluaran i finalitzaran automàticament.

Els que seran acceptats per obtenir permís seran informats via SMS i es podrà imprimir un document d’aprovació de la sol·licitud a través del govern electrònic.

El document de permís de viatge emès serà vàlid d’una manera i serà imprescindible per als ciutadans de 65 anys o més que tinguin permís de viatge per quedar-se al lloc que han visitat durant almenys 30 dies (els que tinguin més de 65 anys o tornin en un termini de 72 hores.)

La informació dels ciutadans de 65 anys i més, amb el permís acceptat, serà notificada automàticament a les administracions provincials en què estiguin registrats i al metge de família on estiguin registrats. Els metges de família en què estiguin registrats faran un seguiment necessari.

Els ciutadans de 65 anys i més continuaran els seus fulls de queda com a part de la circular publicada el 22 de març als llocs on aniran.

Per part dels Governadors / dels Governadors de Districte respecte a les mesures esmentades;

D’acord amb l’article 11 / C de la Llei de l’Administració provincial i els articles 27 i 72 de la Llei general sanitària, les decisions necessàries es prendran en el marc anteriorment esmentat.

Tenint en compte la intensitat que els que han rebut un document de permís de viatge i que viatjaran amb vehicles de transport públic poden crear a les estacions d’autobusos, es planificaran mesures pel que fa al transport públic i, a la pràctica, no hi haurà cap desordre i victimització.Sigues el primer a comentar

Yorumlar