Com serà el transport públic a Ankara durant 4 dies?

Com serà el transport massiu a Ankara durant el dia
Com serà el transport massiu a Ankara durant el dia

D’acord amb les mesures que s’han d’adoptar contra l’epidèmia de coronavirus (Covid-19), el toc de queda s’implementarà el 23 al 26 de maig de 2020, segons la decisió de la Junta de Govern ANKARA GOVERNOR UMUMI HIFZISSIHHA, de 21.05.2020 i numerada 2020/37, amb els autobusos de la Direcció General d’EGO. Entre l'horari de les 23-2020 del dissabte, 07.00 de maig de 20.00, que és la vigília de la setmana; Els primers, segons i tercers dies de la festa del Ramadà, del 24 al 25 de maig de 26, seran atesos els nostres assistents sanitaris i altres ciutadans que estan exempts del toc de queda entre les 2020-07.00 i les 09.00-16.30.


A més, s'han actualitzat els horaris de sortida i les rutes dels autobusos EGO, que continuen donant servei a 440 línies a la pràctica, dins de l'àmbit de KARAR. Les actualitzacions estan disponibles a l'aplicació mòbil EGO CEP i al lloc web de la nostra corporació (www.ego.gov.t és) a la secció "TRANSPORTS A LA CIUTAT / Sistema d'informació web".

Tanmateix, a causa de la "Festa del Ramadà" entre el 24-25 i el 26 de maig del 2020, el toc de queda es posarà en marxa, a partir de les 06.00 fins a les 24.00 els dies de festes religioses i nacionals fins a les eleccions de "Primera Administració Local" celebrades pel Consell municipal municipal d'Ankara. L’ús gratuït de la Direcció General d’EGO dels serveis de transport públic proporcionats per autobusos, sistemes ferroviaris i telefèrics ... ”D’acord amb la decisió, els nostres ciutadans que estan exempts de sortir a la data esmentada podran beneficiar-se dels autobusos EGO que serviran entre les 07.00-09.00 i les 16.30-20.00 durant la Festa del Ramadà.

ANKARAY i Metro es tancaran entre les dates d'aplicació del toc de queda.

Els darrers horaris de sortida del tren per a les línies M22, M2020, M1 i M2 es detallen a continuació el divendres 3 de maig de 4.

hores del metro
hores del metro

Els darrers viatges a ANKARAY estan previstos per partir de Dikimevi i AŞTİ a les 22.20. Els autobusos completaran els seus serveis definitius d’anell després que el metro agafi els darrers passatgers.Sigues el primer a comentar

Yorumlar