Descripció de MSB! Les operacions de citació i enviament es donaran a conèixer a l'administració electrònica el 28 de maig

es convocaran des de mayista transaccions i referències de msb des de mayista
es convocaran des de mayista transaccions i referències de msb des de mayista

Es va donar informació de premsa sobre les mesures preses, les activitats i les qüestions en curs a l’ordre del dia del Ministeri de Defensa Nacional, especialment la lluita contra el terrorisme, contra l’epidèmia de COVID19. La informació preparada en forma de vídeo a causa de l'epidèmia de COVID-19 compartia la informació següent:

REGIÓ PINARI DE LA PAU


Els nostres terroristes comandaments van identificar i neutralitzar 19 terroristes del PKK / YPG, que van intentar infiltrar-se al districte de la primavera de la pau a la mitjanit del 10 de maig. Amb l'últim incident, el terrorista de la zona de la primavera de la pau s'ha neutralitzat a 66 terroristes PKK / YPG.

Les activitats d’exploració, vigilància i ajuda humanitària / suport es duen a terme de manera continuada per a la pau i la tranquil·litat a la regió. En aquest context, s'han iniciat activitats de reparació de la reoperació de Haseke i la planta d'aigua d'Allouk, que ha estat inutilitzada per l'organització terrorista PKK / YPG, i s'han fet grans esforços per fer que les instal·lacions siguin reutilitzables i s'ha començat a donar aigua a Haseke i les seves zones rurals al novembre de 2019. Tanmateix, les instal·lacions d’aigua que requereixen electricitat per la interrupció deliberada i la transmissió insuficient d’electricitat subministrada per l’organització terrorista al sud de la Regió de Primavera de la Pau i sota el control de l’Organització Terrorista PKK / YPG no es podrien operar prou.

L’electricitat freqüentment tallada i ja insuficient ha impedit que els pous d’aigua de Rasulayn i Tel-Abyad, especialment la planta d’aigua d’Allouk, funcionin a ple rendiment, provocant un problema d’aigua a la regió, vida sense electricitat i aigua a les condicions d’hivern, una gran angoixa per a la gent de la regió i Va tenir dificultats.

Com a resultat dels intensos esforços del nostre personal i dels contactes amb la Federació Russa, només 1 megavatios dels 2020 megavatios de necessitats d’electricitat de la regió s’han proporcionat a partir de l’70 d’abril de 10 i la majoria de les línies i subestacions de Tel-Abyad i Resulayn s’han reparat.

Malgrat l’electricitat que és insuficient i freqüentment tallada a causa de la pressió de l’organització terrorista PKK / YPG, les necessitats d’aigua neta de les persones que viuen a Wire Repair i Haseke, que es van beneficiar de les instal·lacions d’aigua d’Allouk amb mesures addicionals, s’han complert des del març.

Com a resultat, l’agenda, que volen beneficiar-se de l’organització terrorista antivirus Covidien-19 PKK / ypg’n, l’aigua a la regió Hasakah reflecteix la realitat de presumptament interrompuda per Turquia.

CONTRATERRORISME

La lluita contra el terrorisme continua amb un enfocament ininterromput i d’assalt a casa i a l’estranger. El nombre de terroristes que s’han neutralitzat a totes les àrees operatives des de l’1 de gener és de 1445.

L’últim mes, es van dur a terme 24 operacions a gran escala i dues a gran escala nacional a les zones d’abric de l’organització terrorista PKK / KCK. En les operacions continuades, s’han neutralitzat 2 terroristes el darrer mes; 104 canons antitanc, 5 canons antiaeris, 2 canons de franctirador, 3 metralladores, 2 fusells d'infanteria, 26 granades, 46 detonadors, 104 municions antiaèria, 3200 municions d'armes lleugeres, 3700 municions de morter, 30 municions per llançadors de coets, 88 Kg. C-80 substància explosiva; 4 Kg. nitrat d'amoni capturat; Es van destruir 340 EYPs amb 35 mines antipersonal. 67 localitzacions, refugis, coves i magatzems, que es van trobar utilitzats per terroristes, van ser destruïdes i inutilitzades.

Lluita contra el contraban

Com a resultat de les mesures i operacions realitzades a la línia fronterera per combatre el contraban dels recursos financers de l’organització terrorista PKK / KCK, 110.000 paquets de cigarrets, 72 kg de drogues, 98.000 pastilles de droga i 10 fusells d’infanteria van ser incautats el darrer mes.

A més, durant el darrer mes van ser atrapats un total de 533 individus implicats en intents il·legals de pas de fronteres, 10.298 persones van ser bloquejades / rebutjades abans que passés la gerd. Entre aquests individus, es van atrapar 2 membres DAESH TO i es van rendir 8 membres de l'organització terrorista PKK / PYD-YPG.

DESENVOLUPAMENTS A BIBIA

Pel que fa a Líbia, com s'ha dit anteriorment, el nostre objectiu és; Sota el lideratge i la propietat dels libis, va assegurar la integritat territorial i la unitat nacional, abastant sense excepció tots els ciutadans libis; contribuir a la formació d’una Líbia independent, sobirana i pròspera. En aquest context, el personal de les Forces Armades turques segueix donant suport militar i de formació i consultoria a la UMH, el representant legítim del poble libi reconegut per l’ONU, en el marc d’acords bilaterals signats d’acord amb la llei d’U / A.

TERMINACIÓ I CELP

Pel que fa al brot COVID-19, d’una banda, es realitzen estudis necessaris en l’àmbit de la lluita efectiva i, d’altra banda, també s’estan desenvolupant plans per al procés de normalització.

En aquest context, està previst que l’alta comenci a partir del 31 de maig, la citació comenci a partir del 5 de juny i la citació militar remunerada comenci el 20 de juny. Els resultats de la selecció i classificació de les obligacions sotmeses a l'enviament es donaran a conèixer el govern electrònic el 28 de maig de 2020.

És important que les persones obligades completin el qüestionari “COVID-19” mitjançant e-Government quatre dies abans de la data d’enviament i realitzin les proves “Kovid-19” a les institucions sanitàries a les quals van dirigides. A causa del brot COVID-19; Per tal d’eliminar el risc de contaminació i minimitzar el contacte, totes les transaccions del procés de derivació es realitzaran des de l’administració electrònica, tret de casos obligatoris, no es realitzaran operacions militars. Els nostres ciutadans podran accedir a informació detallada a través del nostre compte d’internet.

Lluita contra FETO

La lluita contra FETÖ en coordinació amb les institucions pertinents; es manté amb determinació a la llum de noves informacions, documents i dades. Com a resultat de les investigacions realitzades dins d'aquest àmbit; Des del 15 de juliol de 2016, un total de 19.495 efectius han estat expulsats de les forces armades turques. El procés judicial i administratiu per a 4.682 efectius està en curs.

Les forces armades turques, que estan preparades per actuar amb les seves qualificacions efectives, dissuasòries i respectades; per la defensa i seguretat del nostre país; Amb fe, paciència i sacrifici, està decidit a complir amb qualsevol tasca assignada.Sigues el primer a comentar

Yorumlar