El 80% del projecte de telefèric de Kastamonu s'ha finalitzat

S'ha finalitzat el% del projecte de telefèric de kastamonu
S'ha finalitzat el% del projecte de telefèric de kastamonu

Kastamonu Mayor Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, responent a les preguntes de la televisió Istanmonu emesa a Geografia de Gönül, va respondre a les preguntes d’Istamonu Editor en cap de Hüseyin Karadeniz, Vidinlioğlu va dir que el projecte del telefèric és un punyal enganxat a banda i banda de Kastamonu.


L'alcalde Vidinlioğlu va dir que pensa que el projecte del telefèric no és correcte, "Si el telefèric fos en el meu temps, no m'acostaria a la T del telefèric. Però el vam trobar al telefèric que funcionava. Veig el telefèric com un punyal enganxat a dos costats de Kastamonu. Si podeu agafar el telefèric fins a l’aeroport de Turquia, el temps que porta als ciutadans des de qualsevol lloc, esdevé important. No té cap sentit venir del castell a la torre. Hi ha 2 minuts a peu. A continuació, la vista de l’ocell, només fixeu-vos en els terrats, no veieu la ciutat a dins, és correcte. Per tant, el telefèric no té prou sentit i el seu temps no és adequat per a la textura. Però s’ha finalitzat una mitjana d’aproximadament el 15 per cent, però tots hem trobat un projecte de ropeway amb cordes i cabines. Això també té un cost operatiu. No és necessari aprofundir en les polítiques sobre aquest tema, amb un projecte del 80 per cent complet. Els dos costats de la ciutat s’uniran. Vindràs del castell i viatjaràs del castell a la torre. De mitjana, l’import pagat fins ara se situa al voltant dels 80 anys i mig, que KUZKA ja ha donat 55 mil. El municipi va fer prop de 200 milions de pagaments. Hi ha molt més que hem de pagar. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar