Sigues el primer a Turquia ..! Els aeroports rebran un certificat Covid-19

Els aeroports dindi serien els primers a obtenir el certificat de Covidien
Els aeroports dindi serien els primers a obtenir el certificat de Covidien

El ministre de Transport i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va dir que tots els ministeris han adoptat diverses mesures en la lluita contra l'esclat de Covid-19 que va començar a la Xina i es va convertir en una pandèmia al món. En aquest moment, com a Ministeri de Transports i Infraestructures, Karaismailoğlu va declarar que han realitzat un programa de certificació per als aeroports i va anunciar que tots els aeroports es reorganitzaran amb el programa de certificació. El ministre Karaismailoğlu va dir que "La circular del programa de certificació també es va preparar i es va enviar a tots els aeroports, afirmant que el programa estava preparat segons les prediccions del Ministeri de Salut i del Comitè Científic". Dins l’àmbit de la circular, s’informarà i inspeccionarà el nostre Ministeri d’Aviació Civil, i el Ministeri emetrà un certificat als aeroports que compleixin els requisits. Aquest certificat també es compartirà amb els països associats i les companyies aèries, i es documentarà que s’han adoptat totes les mesures contra el brot de Covid-19 als nostres aeroports. "

També es prenen mesures relatives a les empreses de transport públic


Karaismailoğlu també va afirmar que la circular, que mostra les mesures que s'han de prendre per a la prevenció de l'epidèmia de les companyies aèries, també es troba en fase de preparació. Explicant que el projecte de la circular en qüestió estava preparat, el ministre Karaismailoğlu va dir: "Es publicarà en el marc dels dictàmens del nostre Ministeri de Salut i es registrarà que es prenguin tota mena de mesures contra la pandèmia Covid-19 en el camp. A més, les mesures relacionades amb les empreses de transport públic als aeroports van ser implementades pel nostre ministeri. Les activitats de certificació relacionades amb instal·lacions turístiques adquirides pels altres ministeris també continuen. ”

Totes les mesures dels interessats es prendran en transport i allotjament

Karaismailoğlu, remarcant que en prendre les mesures necessàries per a tots els grups d'interès del transport i allotjament amb la normativa esmentada, la qual cosa va dir que tots els brots de probabilitats, que han adoptat un enfocament holístic de mesures contra el país seran Turquia. El ministre Karaismailoğlu va dir: "S’ha creat l’oportunitat de fer vols nacionals més segurs, previstos per començar després de les vacances al nostre país. Continuen les negociacions amb organitzacions internacionals i països de contacte relacionats amb vols internacionals. Com a resultat d'aquestes negociacions, es preveu que els vols internacionals comencin amb seguretat. "

Àmbit d'aprenentatge de renovació ampliat

Karaismailoğlu va anunciar que es va fer una altra regulació per reduir l'efecte de Covid-19 i per facilitar les operacions de transport aeri. El ministre Karaismailoğlu també va declarar que es publiquen els desinfectants de mà que contenen solucions de substàncies perilloses i mostres de sang infectades i que es publiquen els períodes de validesa de la renovació de les mercaderies perilloses i l’abast de les formacions de renovació que es podrà ampliar fins a un màxim de 4 mesos, el període de vigència dels quals s’allargarà fins al 31 d’agost, com a màxim. "s'ha ampliat per cobrir tots els certificats."Sigues el primer a comentar

Yorumlar