El metro d’Esmirna, que transporta 500 mil passatgers al dia, té 20 anys

Metro Izmir, que transporta mil passatgers al dia
Metro Izmir, que transporta mil passatgers al dia

El metro, el nucli vital del transport públic a Esmirna, té vint anys. El sistema construït pel Municipi Metropolità transporta prop de mig milió de passatgers al dia amb les línies de tramvia.


El Metro d’Esmirna, que va començar a operar a Esmirna el 22 de maig del 2000, ha passat 20 anys. L’alcalde metropolità, Tunç Soyer, que va visitar les instal·lacions d’Halkapınar en aquest dia especial del metro d’Esmirna, va celebrar les vacances del personal per ràdio. Parlant aquí, el president Soyer va dir que el metro d'Izmir és un dels orgulls de la ciutat. Soyer va afirmar que l’element que manté viva la institució és el personal productor de serveis de qualitat, va continuar: “Per tant, salut per a tots vosaltres. Aquest estudi també està en procés de crisi de la corona a tot el món, sobretot a Izmir va recalcar un estudi a Turquia. Al nostre municipi metropolità d’Esmirna, cadascuna de les nostres unitats fa coses diferents. N’hi ha que s’estrenen cargols, d’altres netegen el carrer, d’altres utilitzen tramvia. Però, quan tot plegat s’uneix, es fa palesa la percepció del Municipi Metropolità d’Izmir. I vull dir que hem mantingut aquesta percepció amb èxit. "

La ciutat de bronze d'Esmirna, el president amb més èxit de Turquia va assenyalar que un de Soyer, va continuar: "He de saber-ho. Felicito a tots els que heu contribuït a això per separat. Salut a tota la vostra feina. Estem orgullosos de vosaltres. Quan la vida comenci a normalitzar-se, vull que continuem servint de la millor manera. "

Durant la seva visita a l’alcalde Soyer, el secretari general del Municipi Metropolità, Dr. Hi van acompanyar Buğra Gökçe i Sönmez Alev, el director general del Metro d’Esmirna.

Es desinfecten després de cada cop

El metro d’Esmirna i el tram d’Esmirna continuen funcionant en el procés epidèmic. Dins l’àmbit de les mesures addicionals de seguretat durant el procés d’epidèmia, la desinfecció es realitza cada dia a tota la flota de vehicles. De nou, els processos de desinfecció es continuen aplicant periòdicament a totes les estacions i parades. La neteja interna dels vehicles, que es netegen automàticament a la unitat de rentat de raspalls, es realitza amb materials de neteja inodora que no perjudiquen la salut humana, el medi ambient i els equips de vagons. A tots els vehicles s’ofereix que entrenin en funcionament després de passar per aquests processos i comprovar-los. Els vehicles que es netegen i es desinfecten després de la finalització de cada cop durant l’operació s’ofereixen al servei de la gent d’Esmirna. Donant servei amb el lema "Portem 20 anys que no esperem", tot el personal del conductor fins al personal de neteja treballa les 7 hores del dia per obtenir un servei segur, còmode, regular i higiènic.

Començava amb una línia d’11, 5 quilòmetres

El metro d’Esmirna, que va començar fa 20 anys amb una longitud de línia d’10 quilòmetres on es troben 11.5 estacions, Konak i avui Karşıyaka Juntament amb els tramvies, transporta cada dia una mitjana de 41 mil passatgers, fins i tot en un total de 500 quilòmetres. El metro d’Esmirna i el tram d’Esmir es troben el 24 per cent del transport públic a la ciutat. El metro Izmir, que va començar a operar amb 2000 vehicles el 45, comptava amb una enorme flota de 220 vehicles amb la incorporació de nous vehicles de metro i tramvia en el període passat. Durant els darrers vint anys, s’han transportat mil milions de 20 mil passatgers, que corresponen a 8 de cada vuit de la població mundial. El total de 1 milions de quilòmetres de viatges des del primer dia equival a viatjar pel món 1 vegades.

Mapa del sistema ferroviari d’EsmirnaSigues el primer a comentar

Yorumlar