El president Insectes examina les obres del sistema ferroviari de la tercera etapa

El president Bocek va estudiar els estudis del sistema ferroviari de etapes
El president Bocek va estudiar els estudis del sistema ferroviari de etapes

L’alcalde del municipi metropolità d’Antalya, Muhittin Böcek, va examinar les obres d’infraestructura al Boulevard Meltem en l’àmbit del Projecte del sistema ferroviari de la 3a etapa. En rebre informació sobre els estudis en curs, l’alcalde Böcek va declarar que les obres a l’etapa de Meltem estaran finalitzades d’aquí a dos mesos.


L’alcalde del municipi metropolità d’Antalya, Muhittin Böcek, va examinar les obres d’infraestructura al Boulevard Meltem en l’àmbit del Projecte del sistema ferroviari de la 3a etapa. En rebre informació sobre els estudis en curs, l’alcalde Böcek va declarar que les obres a l’etapa de Meltem estaran finalitzades d’aquí a dos mesos.

Continuen les obres en el projecte del sistema ferroviari de la 3a etapa del municipi metropolità, que connectarà Varsak amb el centre de la ciutat amb l’estació d’autobusos, l’entitat de formació i recerca de l’Antalya. Després de la posada en funcionament de l’enllaç al pis del Boulevard Dumlupınar, continuen les obres que van començar a l’etapa de l’Hospital de Formació i Recerca Meltem-Antalya. Les infraestructures i els desplaçaments es realitzen a l’etapa de Meltem. L’alcalde del municipi metropolità, Muhittin Böcek, va examinar les obres d’infraestructura del sistema ferroviari de la 3a etapa, que estava en marxa a l’etapa de Meltem, i va rebre informació dels oficials de la companyia contractista. El president Insecte va anunciar que els treballs a l'escenari de Meltem finalitzaran d'aquí a dos mesos.

DESPESOS DE 560 MILIONS DE TL

Afirmant que les obres del municipi metropolità continuen als 19 barris de 913 districtes d'Antalya, l'alcalde Böcek va dir el següent sobre les obres del sistema ferroviari a Meltem Mahallesi, "Aquest és el barri més especial i més gran de la nostra Antalya. Hi ha un estadi a un costat i un hospital de formació i investigació d'Antalya a l'altre. Des del dia que vam prendre possessió del càrrec, hem continuat fins ara el nostre treball sobre el sistema ferroviari de la 3a etapa. Hem gastat 560 milions de TL fins ara. "

JUNCIÓ OBERT EL 7 DE JUNY

L’alcalde Böcek va dir que la intersecció, que és molt important per a la universitat Akdeniz, s’obrirà el 7 de juny i va dir: “Hem construït el pas superior. Completem la intersecció el 7 de juny. Tant de bo haurem completat la secció fins a l’Hospital de Formació i Recerca Antalya d’aquí a dos mesos. D'altra banda, a Meltem, que també és un dels barris més grans d'Antalya, hem superat tant els costos d'aigües residuals com l'aigua en aquesta oportunitat. "

Disculpa el Ciutadà

Agraint la companyia contractista i els seus empleats, el president Böcek va dir: "Per descomptat, tenim algunes dificultats en aquest difícil procés pandèmic. Ràpidament fem allò que cal fer aquí davant de tots els reptes. Vam molestar els nostres ciutadans. Demanem disculpes als nostres ciutadans per aquest inconvenient. Si no es proporcionen aquests serveis, no podrem acudir a l'Hospital de Formació i Recerca d'Antalya. Els nostres ciutadans de Kepez, que és el districte més gran d'Antalya, vindran al nostre hospital de formació i investigació d'Antalya amb un sistema ferroviari. "

A COMPLETAR FINS AL FINAL DE L'ANY

Remarcant que l'estació de tren situada a l'entrada de l'estació d'autobusos es troba a 28 metres per sota, l'alcalde Böcek va declarar que l'etapa de l'estació d'autobusos s'acabarà d'aquí a 6 mesos i que els ciutadans arribaran a l'estació d'autobusos amb tramvia lleugera de totes les regions. Afirmant que les obres a l'alcalde Insect Meltem estaran finalitzades a finals d'aquest any, va dir que la firma de contractistes continua treballant dia i nit per això.

Després de la investigació, el president Insect va visitar els botiguers de taxis del Boulevard Meltem i va conversar. El president Böcek també va celebrar la festa del Ramadà dels botiguers.Sigues el primer a comentar

Yorumlar