El transport serà gratuït durant les vacances a Kocaeli? Acçaray funcionarà a la festa?

El transport serà gratuït durant les vacances a Kocael, funcionarà Akcaray durant les vacances?
El transport serà gratuït durant les vacances a Kocael, funcionarà Akcaray durant les vacances?

El municipi metropolità de Kocaeli proporcionarà el transport gratuït per als ciutadans sense servei entre les 52 i les 07.00, les 09.00 i les 17.00 hores amb 19.00 línies d'autobús. Els serveis de transport es prestaran segons l'horari laboral el diumenge 23,25 de maig, el dissabte 26, 24 i 11 de maig. A més, les 17.00 línies donaran servei a la ciutadania entre les 20.00 i les XNUMX hores.

El transport serà gratuït durant les vacances a Kocaeli?
El transport serà gratuït durant les vacances a Kocaeli?

TARIFA ESPECIAL A LA LÍNIA 200


La línia 200 oferirà servei de transport exprés entre Istanbul i Kocaeli, la línia 200 oferirà serveis de transport als ciutadans durant les vacances. La línia 06.30 proporcionarà serveis de pagament a les 07.30, les 17.30, les 18.30 i les 07.30,08.30,18.30 des d'Izmit i les 19.30, XNUMX i XNUMX des de Kartal durant la prohibició.

AKÇARAY NO FUNCIONARÀ EL VACANCES

Metropolitan Municipality proporcionarà transport gratuït als ciutadans que estan exempts de la prohibició a causa del toc de queda mitjançant 52 línies d'autobús. El tramvia d’Akçaray no funcionarà el 23,24,25,26 de maig.

INFORMACIÓ DETALLADA A E-KOMOBİL

Horaris de línia i bus fixats en el toc de queda que tindrà lloc durant l’Eid al-Fitr http://www.e-komobil.com ve http://www.kocaeli.bel.tr es pot aprendre a partir de la seva adreça. La informació sobre els passatgers es proporcionarà compartint informació dels comptes de mitjans socials del Metropolitan Municipality.

El transport serà gratuït durant les vacances a Kocaeli?
El transport serà gratuït durant les vacances a Kocaeli?


Sigues el primer a comentar

Yorumlar