El treball continua a la reunió de la mesquita de Çardak

El treball continua a la confluència de la mesquita de Cardak
El treball continua a la confluència de la mesquita de Cardak

Durant la restricció de 4 dies de queda per part del municipi d’Inegöl, continuen les obres de renovació a la intersecció de la mesquita de Çardak, que s’ha completat en gran mesura amb els febrils treballs finalitzats les 7 hores del dia. D’acord amb el projecte implementat a la regió on s’aplica el sistema de senyalització intel·ligent, s’elimina la mediana mitjana i es proporciona el pas directe.


A Inegol, es va utilitzar un model de connexió intel·ligent a la cruïlla del centre comercial, a la cruïlla del municipi i al jutjat en l’àmbit de les disposicions d’unió iniciades l’any passat per tal d’alleujar el trànsit de la ciutat. Després d'èxit de resultats en aquestes regions, enguany es continuen realitzant aplicacions similars. El municipi d’Inegöl, que no va interrompre ni la mobilització del servei ni un moment, convertint les restriccions de toc de queda aplicades els caps de setmana a causa de l’epidèmia de Covid-19, en una oportunitat, va començar a treballar en la implementació del Model de junció intel·ligent a Çardak Mosque Junction, que és una de les zones ocupades de la ciutat, inclosa la restricció de 19 dies.

MODEL DE JUNCIÓ PETITA

En el toc de queda de 00.00 dies, que va començar a les 19:00.00 del divendres a la nit i va acabar a les 4:XNUMX del dimarts XNUMX de maig, els equips del municipi d’Innegl han finalitzat l’ordenació de la intersecció treballant dia i nit. Dins l’àmbit de les obres que encara continuen amb petits tocs; Com a resultat de les mesures realitzades a la intersecció, es va implementar un nou projecte elaborat per equips experts. La rotonda de la regió s'ha aixecat amb l'estudi anomenat model d'intersecció intel·ligent. El sistema de senyalització també es va aplicar al carrer on es proporcionava un pas directe i la mesquita Çardak va començar a utilitzar-se com a illa rotonda per a la devolució dels vehicles.

Després de finalitzar l’estudi, es pretén accelerar la circulació del trànsit a la regió i evitar que s’acumulin.Sigues el primer a comentar

Yorumlar