Ajudants del robot Vine a Mehmetçi!

Els auxiliars del robot mehmetcige arriben
Els auxiliars del robot mehmetcige arriben

El contracte de vehicles terrestres no tripulats de 2n nivell de classe mitjana s’ha signat entre la presidència de la indústria de defensa de la presidència (SSB) i ASELSAN.


President de la indústria de la defensa presidencial. El Dr. İsmail Demir: "Els assistents robòtics vénen a Mehmetçi! Després dels prototips de vehicles terrestres no tripulats de classe mitjana i lleugera de classe 1, hem signat un contracte amb Aselsan per a la segona classe de nivell mitjà. Els vehicles terrestres no tripulats armats seran lliurats a KKK amb el projecte en què Katmerciler també serà fabricant de plataformes.

projecte; Es tracta del desenvolupament i producció massiva de vehicles terrestres no tripulats amb descobriment, vigilància, detecció d’objectius, sistemes d’armes i altres sistemes que es necessitin, control remot, ús autònom i mobilitat superior. ”

El lloc dels sistemes no tripulats en matèria de defensa i seguretat augmenta dia a dia. Especialment en condicions de guerra asimètriques, es necessiten sistemes no tripulats que puguin operar a terra, mar o aire i decidir-se per ells mateixos per dur a terme activitats com ara reconeixement, vigilància, intel·ligència, defensa, suport logístic i similars de manera ràpida i eficaç.

ASELSAN serà àmpliament utilitzat als camps de batalla del futur;

  • Es pot controlar de forma remota,
  • És capaç de prendre i prendre decisions, per si mateix,
  • Pot funcionar en totes les condicions i té diferents dimensions.

Continua treballant en el desenvolupament i producció de sistemes no tripulats.

En línia amb aquest propòsit, s’han desenvolupat plataformes conceptuals per acumular coneixement i experiència sobre autonomia, armament de sistemes no tripulats, coordinació de múltiples sistemes no tripulats i la seva integració en sistemes de comandament i control, que formen blocs crítics en aquesta àrea. ASELSAN va introduir el primer vehicle terrestre no tripulat, İZCİ, i GEZGİN a la Fira Internacional de Defensa 14 de l'IDEF, celebrada fa 2007 anys. ASELSAN ha perfeccionat al llarg dels anys la seva infraestructura tecnològica en el camp de sistemes no tripulats i ha desenvolupat col·laboracions amb fabricants de plataformes nacionals i estrangeres.

ASELSAN ha aportat productes similars nacionals i d'alta tecnologia per satisfer les necessitats de TSK en el camp dels sistemes no tripulats. A l’inventari de les nostres forces de seguretat, el producte ASELSAN porta aeri, marítim i terrestre no tripulats (vehicles de destrucció de bombes) des de fa molts anys.Sigues el primer a comentar

Yorumlar