Les expedicions de YHT comencen amb les mesures preses el 28 de maig. Els bitllets es compraran amb l’aplicació HEPP

Els bitllets inicials a yht es compraran amb sol·licitud hes
Els bitllets inicials a yht es compraran amb sol·licitud hes

Ministre de Transport i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu: Les vendes de trens d’alta velocitat començaran el segon dia del Ramadà. Tanmateix, els bitllets de tren es poden comprar a l’aplicació mòbil i al lloc web o als peatges sense contacte. Les entrades no es vendran des del centre de trucades i agències. La venda d’entrades es realitzarà amb el codi HES (Hayat Eve Sığar) a la base de dades de sistemes d’informació del Ministeri de Salut per tal d’examinar l’estat dels passatgers respecte al COVID-19.


El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va assenyalar que, gràcies a la disminució de la velocitat de l’epidèmia, s’iniciarà el procés de normalització de la vida i, en aquest moment, es farà el procés de normalització del transport ferroviari juntament amb les mesures.

El ministre Karaismailoğlu va declarar que les portes i restriccions de la frontera imposades en l’àmbit del nou tipus de mesures d’esclat de coronavirus tenen molts efectes socioeconòmics i, en aquest moment, el Govern va adoptar mesures importants per combatre el virus.

Subratllant que s’ha fet una distància important per combatre el virus gràcies a les mesures adoptades, el ministre Karaismailoğlu va subratllar que s’han pres mesures per a molts sectors per tal de reduir els efectes del pandem en termes socioeconòmics i que el procés de normalització de la vida s’iniciarà gràcies a la disminució de la velocitat de l’epidèmia; En aquest punt, va assenyalar que el procés de normalització s’iniciarà en el transport ferroviari i que el procés es durà a terme juntament amb les mesures.

"Els bitllets es vendran amb un 50% de capacitat adequada per a distància social i comandes creuats saltant seient"

El ministre Karaismailoğlu va recordar que les línies de ciutats com Marmaray i Başkentray no van aturar els vols en aquest procés i va afegir que el nombre de viatges augmentaria gradualment. Explicant que han començat els seus preparatius per a les línies de tren convencionals i d’alta velocitat, Karaismailoğlu va dir: “La venda de bitllets per a trens d’alta velocitat començarà el segon dia del Ramadà. Tanmateix, els bitllets de tren es poden comprar primer a l’aplicació mòbil i al lloc web o als peatges sense contacte. Les entrades no es vendran des del centre de trucades i agències. La venda de bitllets es realitzarà amb el codi HES (Hayat Eve Sığar) a través de la base de dades de sistemes d'informació del Ministeri de Salut per examinar l'estat dels passatgers respecte al COVID-19. "No es vendrà cap entrada a persones amb discapacitat de viatge o que no hagin rebut un codi HEPP." El ministre Karaismailoğlu, que va declarar que llançaran vols YHT el 28 de maig, atenent les regles de distància social i l'aïllament, va declarar que les mesures es prendran al tren per primera vegada al tren i que les vendes de bitllets de tren de passatgers es vendran al 50 per cent de la seva capacitat en línia amb la distància social i que el bitllet es vendrà per ordre creuat saltant seients. va subratllar.

"Els trens d'alta velocitat faran un total de 16 expedicions al dia"

A causa de la restricció de viatges interurbans contra el risc de COVID-19, YHT va interrompre els seus vols fora de Marmaray i Başkentray el 28 de març del 2020, tot subratllant que només es llançaran els vols YHT dels serveis ferroviaris principals i regionals a partir del 28 de maig del 2020. A partir del 28 realitzarà un total de 2020 viatges per dia a les línies Ankara-Istanbul, Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul ”. El ministre Karaismailoğlu també va dir que hi haurà anuncis freqüents d’alerta per mantenir la distància social als trens.
i programes

Noves regles per aplicar-se en YHTs

Algunes regles s'aplicaran al "període de transició". Aquests són els següents:

  • YHTs transportarà passatgers amb un 50 per cent de capacitat.
  • Els passatgers no emmascarats no seran transportats als trens. Els passatgers han de venir amb les seves màscares.
  • Els passatgers obtindran bitllets per endavant. Només s’asseurà al seient que van comprar. No podrà viatjar en un altre seient.
  • No hi ha canvis en els preus dels bitllets.
  • Hi haurà desinfectant als trens.

Noves regles que s'han d'aplicar a YHT

"Requereix el permís de viatge i l'enviament del codi HEPP per a viatges YHT".

Karaismailoğlu també va afirmar que els seients posteriors de cada vagó en YHTs estaran reservats per aïllar els passatgers amb sospita de coronavirus durant el procés de viatge. "El certificat de permís de viatge aprovat per les autoritats pertinents serà obligatori per a les persones majors de 65 anys i menors de 20 anys que tinguin un toc de queda. Es cancel·laran els viatges dels que no poguessin presentar aquest document durant el control i no es reemborsaran les taxes d’entrada. En el procés des de l'arribada dels passatgers al tren al tren, els passatgers seran supervisats pel personal corresponent per mantenir la distància social. " Afirmant que els conjunts de trens es continuaran desinfectant abans i després del viatge, Karaismailoğlu també va dir que els kits de primers auxilis de les hostesses dels trens d’alta velocitat tindran màscares i guants.

Què és el codi HES i com obtenir-lo?

El seu codi
El seu codi

El ministre de Salut, Koca, afirmant que els viatges ara es poden fer amb el codi HES, se li proporcionarà el control del codi HES, amb una funció que arribarà a l'aplicació mòbil "Hayat Eve Sığar". Les condicions de risc de tots els passatgers en el vol seran consultades a través del codi HEPP 24 hores abans del vol nacional. " El ministre Koca va dir: "Les persones podran demostrar que no tenen riscos, no estan malalts ni en contacte, mitjançant aquesta aplicació Hayat Eve Sığar. Anem a practicar primer el transport interurbà. Podràs viatjar en avió i en tren mitjançant el codi que rebràs a través de l’aplicació mòbil ”. dit.

L'aplicació del codi es va iniciar en el viatge en tren i autobús

Què és el codi HES?

El codi HES és un codi que es produirà amb una funció que arribarà a l’aplicació mòbil “Hayat Eve Sığar”. A partir d’aquest codi, es farà un cribatge prioritari i es decidirà si el passatger és acceptat o no. Es pot fer un viatge amb avió i tren mitjançant aquest codi.

El ministre Fahrettin Koca; El 18 de maig de 2020, l'addició del codi HEPP que es produirà personalment és obligatòria. Per a la consulta del codi HES, s’hi introduirà correctament i completament el número d’identificació del passatger (TCKN, passaport, etc.), la informació de contacte (tant al camp de telèfon com al correu electrònic) i la data de naixement segons els camps obligatoris.Sigues el primer a comentar

Yorumlar