Tot i la garantia de virus, túnel i ponts es van completar

Els pagaments de garantia de túnels i avaries es van fer completament malgrat els virus
Els pagaments de garantia de túnels i avaries es van fer completament malgrat els virus

Es va discutir la rescisió dels contractes o l’ajornament dels pagaments per causa de força major a causa del virus Corona. Tanmateix, els pagaments de garantia dels túnels d'Eurasia, Osmangazi i Yavuz Sultan Selim es van fer completament.


Segons les notícies de Yusuf Demir, de SÖZCÜ; " A causa de l’epidèmia del virus Corona, les rodes de l’economia s’han aturat, milions de persones s’han quedat a l’atur, les prestacions laborals de curta durada i, fins i tot, els préstecs de suport als comerciants no s’han pagat totalment, mentre que els diners dels contractistes no s’han endarrerit.

La Direcció General de Carreteres, el Túnel d'Eurasia construït amb el model "Construir-Operar-Transferir", les autopistes Istanbul-Esmirna i Marmara Nord, els ponts Yavuz Sultan Selim i Osmangazi van pagar la resta de garanties del 2019 al 30 d'abril. No es va anunciar oficialment quant es va fer el pagament a les empreses.

Els pagaments de garantia es van calcular sobre la base del tipus de dòlar del 2 de gener del contracte i es van fer a l'abril de l'any següent. Amb l'arranjament de l'any passat, es van fer dos pagaments anuals a tipus de dòlar el 2 de gener i l'1 de juliol.

NOMÉS 3 MILIONS AL 3er PONT

En el primer semestre de l'any passat, es van pagar 1 milions de milions de lires al consorci, que només va funcionar per al pont Yavuz Sultan Selim. S’indica que l’import a pagar per la segona meitat de l’any es calcula com a mil milions de 450 milions de lires.

Amb aquest pagament, els diners pagats a l’empresa durant un any de la butxaca del ciutadà van arribar als 1 milions de 3 milions de lires. A causa del càlcul dels pagaments de garantia basats en dòlars, l’impost dels ciutadans que mai han utilitzat aquests ponts i carreteres va pagar 50 milions de milions de milions de TL als contractistes estatals per a l’exercici 2018 a la taxa de dòlar del 2 de gener del 2018 (1 dòlar = 3.76 TL).

8.3 MILIONS TL RESERVAT

D’acord amb el Programa anual presidencial 2020, es van destinar 8.3 milions de lires per a les garanties donades a les empreses dels projectes de cooperació pública privada (PPP) del Ministeri de Transports. A més de ponts, túnels i carreteres, també hi ha nombrosos pagaments per a aeroports i trens. L’aeroport d’Istanbul queda exclòs d’aquest càlcul.

CHP VA DESITJAR LA diferència

El vicepresident del Grup CHP, Özgür Özel, va destacar que es van endarrerir els lloguers, els impostos, les primes d’assegurança i els pagaments de crèdit per motius de “força major” durant l’epidèmia de virus de corona.

En aquest període en què era gairebé impossible trobar fons per ajudar el públic a causa del brot del virus Corona, Ozel va suggerir que el govern ajornés els pagaments de garantia en el marc dels projectes de Public Private Partnership, que va fer a les empreses mostrant força major a l’economia i els ingressos públics.Sigues el primer a comentar

Yorumlar