El treball continua al centre d'esquí de Keltepe

Es continua treballant al centre d'esquí de Keltepe
Es continua treballant al centre d'esquí de Keltepe

Continuen les obres d’ampliació d’infraestructures i d’obra iniciades pels equips de l’Administració provincial de Karabük a la carretera del centre d’esquí de Keltepe.


Secretari general de l’Administració provincial especial Mehmet Uzun, president de l’Assemblea General Provincial Hasan Yıldırım, membre de l’Assemblea General Provincial Tevfik Ayvalık, president del partit del partit de Karabük, AK. İsmail Altınöz i el gerent de serveis de transport i carreteres Özgür Bülbül van examinar les infraestructures i les obres d’ampliació de carreteres a la carretera del centre d’esquí de Keltepe.

El nostre secretari general Uzun, que va proporcionar informació sobre la zona d’aparcament, l’ampliació de carreteres i les obres d’infraestructura a la delegació, que també va examinar les instal·lacions del dia d’esquí del centre d’esquí de Keltepe, va dir: “La carretera de 4 km que vam ampliar l’any passat a causa de les parets que vam construir a la cruïlla del poble, a 1.5 km, Prepararem la infraestructura de la carretera de 5.5 km en total i farem el seu asfalt. Els nostres equips continuen les obres d’infraestructura de la carretera sense descans. Un cop acabades aquestes coses, farem l'asfalt de la carretera i la posarem en servei. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar