S’aplicarà una inspecció estricta a les carreteres durant la festa

Es farà una vigilància estricta a les carreteres durant la festa
Es farà una vigilància estricta a les carreteres durant la festa

Tot i que hi ha un toc de queda a tot el país durant l’Eid al-Fitr, s’implementarà una supervisió estricta a les carreteres.


Un total de mitjana diària i policia i gendarmeria durant l’Eid al-Fitr 18 mil 564 hi participarà personal de trànsit i, durant les vacances, la policia i la gendarmeria 111 mil 384 el personal estarà de servei.

En transport interurbà de viatgers 50% la posada en marxa de la capacitat continuarà. Es comprovaran els documents de permís dels ciutadans de més de 65 anys i dels quals se’ls concedeixi permisos de viatge dins l’àmbit de la collita de productes agrícoles. L’aplicació model de vehicles model continuarà a les regions on es concentri el trànsit. En aquest context Peces 767 El model de vehicle policial es va col·locar a les carreteres, tot i que hi ha un toc de queda a tot el país, els equips de trànsit continuaran el seu control a les carreteres durant la festa de Ramadà. Sobretot aquestes festes; Amb el document del permís de viatge, s’incrementaran les inspeccions a les carreteres per tal d’evitar possibles accidents per la intensitat dels que tenen 65 anys i més amb els seus companys per anar a on volen, i els que estan exempts de la queda de queda per als que van a la collita agrícola.

Durant l’Eid al-Fitr, un total de policia mitjana i gendarmeria diàries en mesures de trànsit Hi haurà de servei 18.564 efectius de trànsit. Total durant les vacances 59.052 equip / equip de trànsit i Policia i Gendarmeria Hi assistiran 111 mil 384 efectius.

També el nostre Ministeri Mesures de trànsit de la festa del Ramadà Va enviar circulars a 81 governs provincials a. En la Circular es va indicar que, tot i que les vacances estan previstes per a 23 dies entre el 26 i el 2020 de maig de 4, s'aplicaran les mesures de trànsit durant 22 dies entre el 27 i el 2020 de maig de 6.

Els equips de supervisió que s'assignaran a les rutes centrals

Veure les inspeccions als punts de control a l’entrada i a la sortida de les províncies per tal de controlar els passatgers de la ciutat dins i fora de la ciutat en l’àmbit de les mesures adoptades per les organitzacions de trànsit per assegurar el transport segur dels nostres ciutadans i les mesures per evitar la propagació del COVID-19;

  • de la Policia 24 format per personal 8 equip,
  • la gendarmeria 40 format per personal 20 l'equip va rebre l'encàrrec.

Com cada dia de festa, aquestes vacances se centraran en els controls d’aire. En aquest context 16 en helicòpter a la província 76 El control de trànsit es realitzarà per drone a la província.

Els vehicles policials model 767 estan ubicats a les carreteres

Es continuarà l’aplicació de model de vehicles per augmentar la visibilitat de les tripulacions en zones on augmenten les infraccions i accidents i en zones on es concentra el trànsit. 78 (policia 767 / gendarmeria 420) a 347 provínciesEl Vehicle Tripulant Model / Model es va col·locar visiblement a les rutes on es van concentrar els accidents, amb fars i ratlles reflectants.

Es comprovaran els documents de viatge

El 50% de l'aplicació continuarà en el transport interurbà de passatgers. A més, a les carreteres, collita de productes agrícoles, etc., amb ciutadans majors de 65 anys. Es comprovaran els documents de permís dels nostres ciutadans que tinguin permís de viatge. S'incrementaran els controls a les terminals i estacions intermèdies, i no s'admetran autobusos interurbans ni transport de pirates, tret dels terminals i llocs permesos. Tots els autobusos del viatge seran inspeccionats, se'ls informarà als seus conductors de no incomplir les normes i els conductors i passatgers que portin cinturons de seguretat durant el trajecte. Tenint en compte els accidents que afecten els autobusos, especialment entre les 02.00-08.00 i les 05.00-07.00, on es va produir la pèrdua d’atenció per insomni / fatiga, els conductors seran fora del vehicle, es proporcionaran els controls necessaris i el descans. A les rutes de la carretera de les tripulacions, sempre s’han d’encendre les balises. visibilitat en primer pla, als conductors Risc percebut de risc es mantindrà viu tot el temps.

S’establirà la comunicació cara a cara

Durant les inspeccions, els conductors del vehicle s’aturen als punts on es troben els equips de traducció. Comunicació cara a cara S’establirà i es reposaran els conductors que vinguin de la carretera llarga.

Continuaran les inspeccions per radar, especialment en les rutes on es concentren accidents relacionats amb la velocitat. A totes les autopistes amb una longitud total de 2.155 km Velocitat mitjana continuarà sent auditat. En els darrers 3 anys, es planificaran i s’implementaran mesures més efectives i intensives en 18 rutes a 20 ciutats, on es produeixen accidents intensos durant les vacances.

Als centres de la ciutat s’incrementaran les mesures de trànsit en màrtirs, que poden visitar familiars de primer grau dels nostres màrtirs. A les zones on els accidents de vehicles-vianants són intensos, s’eliminaran immediatament les voreres per als vianants, els passos de vianants, els sistemes d’intersecció, els vehicles estacionats amb discapacitat davant i sobre les rampes, que afectin la seguretat dels vianants. Les inspeccions i les activitats d'informació sobre la prioritat / seguretat dels vianants continuaran ininterrompudament.

Els vehicles que portin treballadors agrícoles de temporada no podran circular entre les 24.00 i les 06.00 hores. Vehicles agrícoles agrícoles, tractors, combinacions, etc. Se’ls impedirà mirar al trànsit sense prendre les precaucions necessàries.

Els equips de trànsit seran seguits a l'instant

En totes les auditories; En activitats educatives per informar i sensibilitzar sobre la seguretat del trànsit de conductors i passatgers Una breu pausa per a la vida creat amb l’eslògan Túnels de vida s’utilitzarà eficaçment. Fer el seguiment de la tripulació i del personal de la ruta i de les inspeccions a l'instant Projecte de seguiment d'aplicacions (UTP)Es garantirà l’efectivitat i es faran auditories des del centre.

el central Unitat d’assessorament d’accidents de trànsit La situació de la carretera i els accidents a tot el país seran seguits de forma instantània i es farà intervenció.

Una part important de la supervisió per garantir un entorn de trànsit segur 34.218 A l’inspector honorari de trànsit Estic a casa, però les meves regles de trànsit són importants. Estimat inspector, cada infracció que trobe salva una vida. Us agraïm la vostra contribució a la seguretat del trànsit i us desitgem unes bones vacances. Millor cada any en trànsit S'enviaran SMS amb contingut.Sigues el primer a comentar

Yorumlar