Completen les torres d'acer de 1915 metres del pont de Çanakkale

Es van completar les torres d'acer del pont canakkale
Es van completar les torres d'acer del pont canakkale

L’últim bloc de les torres vermelles i blanques del pont Çanakkale del 1915, que està en construcció, format per 32 blocs, va ser substituït per una cerimònia que va assistir el president Recep Tayyip Erdoğan amb una videoconferència.


Karaismailoğlu En la cerimònia, Turquia ha viscut més d'un dels dies en la història de la infraestructura de transport, va dir que un dels seus projectes més importants de la història de la República. Afirmant que les 318 primeres torres mundials del pont han instal·lat l'últim bloc d'acer, Karaismailoğlu va continuar de la manera següent:

"Estem col·locant la 128a última safata de la quarta torre. El nostre pont de Çanakkale de 1915 està situat al centre de la línia de la carretera Malkara-Çanakkale, que té un total de 101 quilòmetres. Com a família del Ministeri de Transports i Infraestructures, estàvem 72 metres sota el terra en la cerimònia de finalització del túnel de la línia del metro Gayrettepe-Airport d'Istanbul fa una setmana. Avui, estem signant un nou èxit amb tu a una alçada de 318 metres. Aquest projecte és un dels passos més importants per al futur de la infraestructura de transport de Turquia. El pont Çanakkale de 1915 és més que un pont que uneix les dues cares, és gairebé un respecte per la nostra història. El pont Çanakkale de 2023, que es refereix al centenari de la nostra república el 1915, serà el líder mundial de la seva classe amb una superfície mitjana de 2 mil 23 metres quan finalitzi la seva construcció. A més, el pont Çanakkale, que tindrà la torre més alta del món, representa la Victòria Naval de Çanakkale el 318 de març de 3, amb una alçada de 18 metres, referent al 18 del 1915r mes. "

Karaismailoğlu, que va dir que el pont de Çanakkale de 1915 tenia deutes fatals amb aquells que van martiritzar per la pàtria i es van esforçar pel desenvolupament de la regió avui, va dir: "Completarem el projecte amb èxit el 18 de març de 2022, treballant dur per pagar aquest deute. La densitat de càrrega i passatgers de les nostres carreteres augmenta dia a dia. En aquest context, la nostra longitud de carretera dividida, que hem passat de 6 101 quilòmetres a 27 mil quilòmetres, ha tret aquesta creixent constantment de càrrega i densitat de transport de passatgers. Si bé el nostre país era el país corredor de l'eix est-oest, avui s'ha convertit en la base logística de l'eix sud-nord on hi ha connectats tres continents. Aquesta posició es reforçarà encara més amb els nostres projectes de Pont de Çanakkale i carretera de Malkara-Çanakkale de 1915. " expressions utilitzades.

"L'estalvi de temps i combustible serà de 567 milions de lires a l'any"

El ministre Karaismailoğlu va declarar que quan finalitzi el pont Çanakkale de 1915, el transport d’1,5 hores entre Lapseki i Gelibolu disminuirà fins a 6 minuts, i s’eliminaran les despeses d’explotació del vehicle i les pèrdues econòmiques.

Afirmant que la congestió de trànsit, l'augment d'emissions i la contaminació acústica disminuirà, Karaismailoğlu va dir: "Es reduirà al mínim la pèrdua de vida i de propietats a causa dels accidents de trànsit. S’establirà un viatge molt més curt, ràpid i còmode. Canakkale, Turquia no està sola aportarà un valor afegit a tots els termes socioeconòmics i obrirà una nova cortina en el transport. Combinant la nostra Tràcia i la Regió Egea amb l'Europa continental, el Pont Çanakkale de 1915 tornarà a connectar les rutes comercials de la nostra regió i aportarà grans beneficis a la vitalitat econòmica. " dit.

Al manifestar que l'autopista de Malkara-Çanakkale, que també inclou el pont, serà la principal artèria que uneix Istanbul, Kırklareli, Tekirdağ i Edirne amb la Regió Egeu, Karaismailoğlu va dir:

“Al nord de Marmara, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale, les autopistes de Balıkesir, a l’oest i al sud de les autopistes Balıkesir-Bursa i Kocaeli, completaran l’anella de l’autopista al voltant de Marmara. Serà una nova alternativa a la travessa del Bòsfor per al trànsit que girarà cap a Europa i Tràcia, a l'oest de l'Egeo i de l'Anatòlia Central, de l'eix Adana-Konya i de les regions de la Mediterrània occidental. Amb la nostra carretera que serà de 101 quilòmetres, la carretera actual de l’estat s’escurçarà uns 40 quilòmetres. L’estalvi de temps i combustible serà de 567 milions de lires anuals. Continuem els nostres estudis adoptant totes les nostres mesures contra l’epidèmia de Kovid-19, que ha pres tot el món, realitzant controls socials de distància, d’higiene i de salut periòdics. Com en els nostres més de mil llocs de construcció a tot el país, actuem segons el principi de "salut primer, primer humà" a les obres aquí. Gràcies a les precaucions que hem pres malgrat el procés pandèmic, els treballs continuen a les nostres construccions sense interrupcions. Treballem intensament per millorar la xarxa de transport de Turquia. Preparem el nostre país per al futur amb la força que rebem de la nostra nació. Tenim la responsabilitat de realitzar allò que s’anomena impossible, fer orgull per al nostre país i projectes exemplars per al món. Amb aquesta responsabilitat, creiem que realitzarem molts bons treballs de la mà amb el nostre estat i nació. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar