Guia de prevenció i control de les infeccions per la higiene Covid-19, de la EST a industrials

Guia de prevenció i control d’infeccions per l’higiene covidal per a industrials
Guia de prevenció i control d’infeccions per l’higiene covidal per a industrials

La Guia per a la Prevenció i Control de la Higiene, la Covid-19 ha estat elaborada pels experts de l’Institut de Normes Turcs (EST), que serà una guia en la lluita de les empreses industrials amb Covid-19.


La guia serà una guia en la lluita contra organitzacions industrials contra Covid-19 en higiene i prevenció d’infeccions. Va indicar que la guia té com a objectiu proporcionar als industrials de tots els sectors informació sobre els procediments de prevenció i control de la infecció, el ministre Varank va dir: "La guia pretén que els industrials de tots els sectors coneguin els procediments de prevenció i control de la infecció. Les mesures que hem tingut per tenir cura de la salut dels empleats, visitants, proveïdors, és a dir, totes les parts interessades en empreses industrials. No imposem alts costos a les empreses. Per tant, us proposem prendre mesures senzilles però efectives. ” dit. Va demanar a les organitzacions industrials que prestin atenció a totes les recomanacions del manual, si volen produir una producció higiènica segura i a les seves instal·lacions, el ministre Varank va dir: “No només guiarà les empreses en la lluita contra l’epidèmia. També s’assegurarà que les empreses compleixin amb els estàndards de producció fiables i higiènics que necessiten el període postepidèmic. Auditarem en conseqüència les empreses i lliurarem el certificat de producció segura COVID-19 en forma de certificat de qualitat internacional a aquells que passin la inspecció. " va utilitzar l'expressió.

Varank, que va assenyalar que la certificació que realitzarà TSE aportarà avantatges importants per als industrials, Varank va dir: “En el proper període, aquest tipus de certificació es farà més destacat en el comerç internacional. Es prestarà més atenció a si els clients estrangers compleixen les condicions higièniques de les empreses amb què es troben. Els que realitzen la producció en condicions segures també seran els dominants del mercat. Tenim previst ampliar aquesta activitat de certificació, que començarem amb instal·lacions industrials, a altres sectors en el futur; volem posar el sentit de la confiança al centre de totes les activitats econòmiques. " Ell va parlar.

El ministre Varank va celebrar una conferència de premsa al Ministeri per presentar la guia elaborada per experts de TSE i inclou les mesures que haurien de prendre en la lluita contra Covid-19 a les empreses industrials. El ministre Varank va assenyalar que des dels primers dies de la pandèmia, han estat lluitant contra el virus amb èxit gràcies a les polítiques efectives que van implementar sota el lideratge del president Erdoğan. Va expressar que adopta un enfocament dinàmic en totes les àrees de l'administració pública amb un esperit de mobilització total, el ministre Varank va dir en la seva intervenció:

LA NOSTRA LÍNIA VERMELLA: Com a Ministeri d'Indústria i Tecnologia, hem expressat a totes les plataformes que la nostra prioritat són els treballadors en els passos que hem fet en aquest període. En una estreta col·laboració amb els nostres agents del sector real, prevenim possibles greus. Però garantint la continuïtat en la producció, la nostra línia vermella era la salut dels empleats.

HEROES NO TITULADES: Turquia, prové de la indústria elèctrica. Els productes industrials representen més del 180% de les nostres exportacions de 90 milions de dòlars. 5 milions i mig de treballadors que treballen en la fabricació són els herois sense nom d’aquest èxit. Ens hem esforçat a mantenir aquesta infraestructura sòlida de la millor manera possible durant el procés epidèmic. La guia de prevenció i control d’higiene, infecció de Covid-19 reflecteix aquest esperit.

Dibuixem el marc: D’acord amb el curs de l’epidèmia i les demandes entrants, mai no hem adoptat la comprensió de deixar d’aturar la producció del tot. La guia que hem elaborat té com a objectiu que els industrials de tots els sectors tinguin informació sobre els procediments de prevenció i control de la infecció. Les mesures que hem tingut per tenir cura de la salut dels empleats, visitants, proveïdors, és a dir, totes les parts interessades en empreses industrials. Hem elaborat un marc que tots els nostres industrials poden aplicar fàcilment.

AUGMENTARÀ LA DURABILITAT: Hem presentat un enfocament consistent i flexible a la guia. Tanmateix, no imposem costos elevats a les empreses. Per tant, recomanem prendre mesures senzilles però efectives. En condicions de pandèmia, les empreses han de seguir estrictament aquestes normes. Tanmateix, si es segueixen aquestes regles; L’efecte de l’epidèmia sobre la producció disminuirà i desapareixerà, augmentarà la resistència del sector real a les pandèmies i, amb la millora de la demanda exterior, els nostres productors seran per davant dels seus competidors en el període postcovídic.

ES PRIVERÀ CERTIFICAT DE PRODUCCIÓ SEGURA: Aquesta guia no només guiarà les empreses en la lluita contra l'epidèmia. També s’assegurarà que les empreses compleixin amb els estàndards de producció fiables i higiènics que necessiten el període postepidèmic. Les instal·lacions industrials podran sol·licitar-se a TSE si compleixen els estàndards continguts en el Manual i duen a terme els seus processos en conseqüència. El sol·licitant inspeccionarà les empreses en conseqüència i lliurarà el certificat de producció segura COVID-19 en forma de certificat de qualitat internacional a aquells que passin la inspecció.

PROPORCIONARÀ AVANTATGE: Aquest document aportarà alguns avantatges importants per als nostres industrials. Es garantirà que els empleats confiïn en els seus llocs de treball i contribuirà a l'augment de la productivitat. Afavorirà la producció adequada a la salut humana i eliminarà els signes d’interrogació de la ment dels consumidors en matèria d’higiene i sanejament. En el proper període, aquest tipus de certificació adquirirà més relleu en el comerç internacional. Es prestarà més atenció a si els clients estrangers compleixen les condicions higièniques de les empreses amb què es troben. Els que realitzen la producció en condicions segures també seran els dominants del mercat.

Hi ha altres sectors següents: Tenim previst ampliar aquesta activitat de certificació, que començarem amb instal·lacions industrials, a altres sectors en el futur; Volem posar el sentiment de confiança al centre de totes les activitats econòmiques.

"ELS FABRICANTS VEU QUE LA TREBALLA LA MESURA QUE TOCA"

El ministre Varank, sobre una pregunta sobre la darrera situació del test Covid-19 a les OIZs, va dir: "Aquesta era una aplicació que les instal·lacions de producció ens van exigir. Prova Covid-19 per a empleats que treballen en establiments industrials. Per tant, ningú no té dubtes sobre assegurar un entorn de producció segur. Treballem aquí amb el nostre ministeri de salut, especialment pel que fa a la comoditat dels nostres treballadors. només van establir laboratoris per donar servei a la indústria i provar les mostres preses. Quan ens fixem en la taxa de casos de prova, podem veure un nombre al nivell de 3 per mil. Això ens agrada molt. Els fabricants també veuen que les mesures adopten ", va dir.

"11 EMPRESES FAN SOL·LICITUDS"

El ministre Varank va respondre a quina etapa es troben les aplicacions en els estàndards preparats per la TSE per a les màscares de tela:

Com a EST, hem creat i publicat els nostres estàndards per decidir quina màscara de tela comprar al mercat, especialment per als ciutadans, de manera que no s’hagin de preocupar. Les empreses productores d’acord amb aquestes normes apliquen a la TSE tant informació d’instal·lacions com productes de mostra. Després d'uns exàmens de laboratori detallats, se'ls proporciona un certificat de conformitat a l'estat. A dia d’avui, 11 empreses han presentat les seves sol·licituds per obtenir certificats d’SE, algunes d’elles han finalitzat els processos d’inspecció a les instal·lacions de producció i s’han iniciat proves de laboratori de les màscares.

Per a "Guia per a la prevenció i control de la higiene, la infecció de Covid-19" fer clic aquíSigues el primer a comentar

Yorumlar