Ha publicat un informe sobre "Etapes d'obertura per a Istanbul"

No vol dir tornar a la normalitat.
No vol dir tornar a la normalitat.

El Consell Assessor Científic de l'IMM va publicar un informe sobre "Etapes d'obertura per a Istanbul". Al reportatge; Turquia és una reducció del nombre de morts en general; tanmateix, es va afirmar que no hi ha dades saludables sobre Istanbul. L’informe va suggerir que la decisió de passar a la següent fase del procés de normalització s’hauria de prendre després d’una revisió de dues setmanes.


A l’Informe del Comitè Científic de l’IMM, es van mencionar les següents opinions esmentant la importància de la norma de transparència en informar la societat amb freqüència.

FES UNA REVISIÓ EN DOS SETMANES

"S'ha arribat a una certa etapa en la pandèmia COVID-19. El procés de retorn a la vida normal s’hauria de planificar de manera gradual, tant a nivell nacional com local, d’acord amb els principis de la ciència de la salut pública i no s’hauria de passar sense complir certes condicions avaluant detingudament cada pas cap a la convergència cap a una nova normalització.

Les adversitats que es poden experimentar en el procés de reobertura comporten el perill de tornar a augmentar els casos de COVID-19. Per aquesta raó, tots els passos realitzats són de la màxima importància per no perdre el temps i l’esforç i no tornar a tornar.

El nombre de nous casos observats durant l’obertura s’ha de controlar acuradament i s’ha de decidir els nous passos observant l’efecte de l’obertura. En aquest context, les obertures, a gran escala, que poden afectar grans masses, s’haurien de realitzar gradualment, després del període de control de dues setmanes s’hauria de passar el següent pas per tal de veure amb claredat l’efecte de cada pas. A més, les transicions haurien de ser un procés bidireccional i, si cal, fer un pas enrere ràpidament.

La reobertura hauria de començar per les activitats de menor risc, les regions de baixa densitat de població i les franges d’edat de menor risc. Per tant, en primer lloc, les persones haurien de començar a utilitzar espais públics obeint la regla de la distància física (Regla d’un metre), però, d’altra banda, s’haurien de deixar llocs amb un alt contacte com ara bars, restaurants, escoles, llocs de venda de productes no essencials per a una data posterior.

ESTÀNBUL HA DE TENIR UN PROGRAMA ORIGINAL

Istanbul hauria de tenir un programa de reobertura separat, tant com a metròpolis amb una població reduïda com a la província més afectada per l'epidèmia. En aquest informe, que avalua el procés de reobertura específic de la província d'Istanbul, es pretén predir els passos a nivell provincial a partir dels criteris científics proposats per les institucions competents i la comunitat científica sobre el tema. expressat. El nombre de casos actualment es calcula que supera el 1 per cent.

ES RECOMANA L’ORGANITZACIÓ MUNDIAL DE LA SALUT

L’Organització Mundial de la Salut ha definit sis criteris per començar a eliminar les restriccions a gran escala. Els països han de complir els criteris següents:

1. Prova que el passatge COVID-19 està sota control,

2. Capacitats adequades del sistema de salut i salut pública per al diagnòstic, l’aïllament, les proves, el seguiment de contactes i la quarantena,

3. Minimitzar el risc d’explosions en entorns amb alta sensibilitat (llars d’ancians, casals de gent per a discapacitats mentals,

4. En els llocs de treball s'estan implementant mesures de protecció, inclosa la distància física, el rentat de mans, la higiene respiratòria i el control de la temperatura corporal,

5. Gestionar el risc d’incidents de comunitats amb un alt risc de contaminació,

6. Comunitat amb veu i il·lustració en les transicions, que forma part del procés i participa

LA PARTICIPACIÓ DE TRANSPARÈNCIES I SOCIETAT ÉS MOLT IMPORTANT.

Per a Istanbul, que es diu que té almenys el 60 per cent dels casos exactes, és molt important informar el govern local en el procés de reobertura i obtenir les seves opinions. Dades precises i precises d’acord amb la possible definició de casos de l’OMS s’han de proporcionar diàriament a Istanbul, i de manera similar aquestes dades haurien d’estar disponibles per a altres ciutats.

La societat també és un factor important en les etapes de reobertura i no s’ha d’oblidar que estarà configurada pel comportament de les persones a la societat. La societat hauria de saber que el procés d’obertura no és un procés en què tot torni al període preepidèmic, sinó que són les mesures a aplicar durant les etapes i que les negativitats que es produiran durant el procés d’obertura revertiran les etapes.

Un cop determinades les etapes, s’han de compartir amb la comunitat i s’ha de permetre la participació de la societat. Els motius / raons de les mesures preses s’han d’explicar i preveure que compleixin les etapes. Donar només la data exacta sense explicar la relació causa-efecte fa que l’expectativa augmenti en les persones. És molt important acceptar la societat com a part del procés i participar en el procés i il·luminar adequadament les etapes de transició.

En la fase de normalització, el suport comunitari i el compliment de les empreses amb les normes són molt importants. Tenint en compte quins aspectes es tenen en compte i quins factors s’obren, aquests punts han de ser compartits amb el públic de manera transparent. Quan la informació no és transparent; escepticisme, ansietat, conducta arriscada, difusió d'informació falsa, creença en informació incorrecta. Per tant, els criteris d’obertura i el procés haurien de ser transparents.

És molt important que els agents de policia els realitzi el nivell de mesures de distància i d’higiene física als llocs de treball públics on es fa l’obertura i que els procediments penals de les empreses que no implementen les mesures siguin implementats pels supervisors locals. Aquest procés només pot ser eficaç amb la cooperació i col·laboració de les autoritats governamentals locals amb les administracions locals.

LA SITUACIÓ DE LA RESPONSABILITAT A ISTANBUL

Turquia va elegir en general sobre Istanbul, a més de descriure rutinàriament algunes de les dades gairebé no hi ha dades disponibles.

Les limitades dades disponibles van examinar si es compleixen els criteris amb una avaluació feta sobre la disminució des de mitjans d'abril, el nombre de nous casos a Turquia a principis de maig, però que va frenar l'esclat de la segona setmana de creixement.

la reducció del nombre de morts que altres criteris, Turquia està preocupat, però no està disponible a les dades generals sobre Istanbul. Tot i això, segons les avaluacions fetes a partir de les dades de la Direcció de cementiris de l’IMM, el nombre de morts a Istanbul ha disminuït en els darrers 14 dies. També es desconeix la freqüència de malaltia entre els professionals sanitaris esmentats en un altre criteri.Sigues el primer a comentar

Yorumlar