Karsan Bozankaya Comprant l'autobús elèctric d'automòbil

Karsan Bozankaya compra un autobús elèctric per a automòbils
Karsan Bozankaya compra un autobús elèctric per a automòbils

Karsan, per tal d’augmentar la seva efectivitat en el mercat d’autobusos elèctrics, Bozankaya Desenvolupats pels autobusos d’automoció i electricitat que tenen tots els drets previstos en drets de marca independent a Turquia i que no estan registrats al mercat internacional i van comprar tots els drets de propietat intel·lectual i industrial.


Fabricant nacional de vehicles comercials Karsan, Bozankaya Va anunciar que ha signat un contracte de transferència de tecnologia i transferència de drets de propietat intel·lectual i industrial amb automoció.

Amb l’acord en qüestió Bozankaya el bus elèctric desenvolupat pels drets de marca comercial Automotive, tal com es proporciona a Turquia per separat i es va registrar al mercat internacional amb i sense drets de propietat intel·lectual i industrial Karsan. S'afirma que la decisió es va prendre per augmentar l'eficàcia de Karsan en el mercat dels autobusos elèctrics.

En la declaració feta a la Plataforma de Divulgació Pública (KAP) de la companyia, "Per augmentar la seva efectivitat en el mercat dels autobusos elèctrics, a l'anunci del cas especial de 20 de maig de 2020; Bozankaya Importació i exportació de fabricació de maquinària d'automòbils Inc (Bozankaya Automoció) ha desenvolupat i té tots els drets 10,5 m., 12 m., 18 m. i 25 m. Unitat de tracció i alta tensió (HV) relacionada amb tots els drets, coneixements i tecnologia de propietat intel·lectual i industrial, incloses les inversions subsidiàries de la indústria, registrades i no nacionals i a l'estranger, sempre que els drets de marca dels autobusos elèctrics siguin separats. excepte algunes parts) Per a transferir-nos totes les inversions relacionades amb els autobusos Bozankaya Va anunciar que havia decidit signar un contracte sobre transferència de tecnologia de l'automoció i transferència de drets de propietat intel·lectual i industrial i sol·licitar a l'Autoritat de Competència per obtenir permís per a aquestes operacions de transferència.

Bozankaya La nostra empresa ha sol·licitat a l'Autoritat de la Competència amb la sol·licitud d'un acord de transferència en l'àmbit de la transferència de tecnologia i la cessió de drets de propietat intel·lectual i industrial signats amb Automoció, i les novetats es compartiran amb el públic i els nostres inversors. " La declaració va dir.


Sigues el primer a comentar

Yorumlar