L’assistent d’estudiants de DHMI comprarà un controlador de trànsit aeri

L’assistent d’estudiants dhmi contractarà un control de trànsit aeri
L’assistent d’estudiants dhmi contractarà un control de trànsit aeri

Informació sobre la institució i la posició que haurà de prendre la Direcció General d'Assistent de l'Autoritat Estatal d'Aeroports - Control d'accés intern del trànsit aeri


Unitat d'obertura de l'examen: Direcció General de l'Autoritat Aeroportuària de l'Estat.
Càrrec: DHMI (país)
Títol de la posició i nombre de cites:

  • Controlador adjunt de trànsit aeri: 17 unitats.
  • Controlador de trànsit aeri entrenat: 20 peces.

Tipus de puntuació KPSS i puntuació base dels candidats auxiliars del controlador de trànsit aeri: Almenys 3 punts del tipus de puntuació KPSSP70

Tipus de puntuació KPSS i puntuació base dels candidats del controlador de trànsit aeri en pràctiques: Almenys 3 punts del tipus de puntuació KPSSP70

Any de validesa del punt de KPSS: examen de selecció de personal públic el 22 de juliol de 2018.

Per ser contractat dins de la Direcció General de l'Autoritat Aeroportuària de l'Estat en l'àmbit de l'article 399 / c del Decret llei núm. 3, la Direcció General de l'Autoritat Aeroportuària de l'Estat publicada al Butlletí Oficial de data 08.07.2018 i numerada 30472 serà assignada a les posicions del controlador de trànsit aeri i auxiliar del controlador de trànsit aeri. Els exàmens de selecció es realitzaran en el marc de les disposicions del Reglament sobre els exàmens dels candidats.

Condicions generals necessàries perquè els candidats puguin fer l'examen,

a) ser ciutadà turc,

b) No ser privat dels drets públics,

c) Haver complert els 18 anys,

d) En termes d’estat militar; no tenir res a veure amb el servei militar, no estar a l’edat del servei militar o si està en edat del servei militar, ha estat fent un servei militar actiu o ha estat ajornat o traslladat a la classe de reserva.

e) Llevat de delictes negligents, fins i tot si han estat condemnats a més de 6 mesos de presó o amnistia, delictes com ara malversació, ambició, extorsió, suborn, robatori, frau, frau, apropiació indeguda, fallida fraudulenta o No ser condemnat per delicte d’honor i dignitat, ni per mala conducta, mal ús de licitacions i oficis oficials i divulgació de secrets d’estat, excepte l’explotació i el contraban,

f) A partir del termini de sol·licitud, obtenir setanta punts o més en tipus de punt KPSSP11 d’acord amb l’onzè article del Reglament general sobre els exàmens a aplicar per primera vegada.

Requisits per als candidats ajudants de control de trànsit aeri,

a) Ser graduat d'una facultat o una universitat de 4 anys,

b) Rebre un informe de salut amb la frase “es converteix en un controlador de trànsit aeri” d’acord amb els criteris de l’ICAX ANNEX, (condicions requerides) www.dhmi.gov.t és Trànsit aeri a

El personal dels serveis de control està escrit al Reglament de llicències i qualificacions.)

c) En la comunicació de veu aeri / lloc i lloc / lloc, sense tenir un accent o dialecte distint, estigma de la llengua, tartamudes ocultes i excitació excessiva que pot comportar malentesos (aquesta situació és determinada per la comissió d’exàmens i es registra en minuts,

Si cal, l’àrbitre s’envia a l’hospital i l’àrbitre s’estableix segons el resultat de l’informe final que ha de donar l’hospital. No es considera que els candidats hagin superat l'examen, encara que hagin superat l'examen assistit per ordinador o per escrit i se'ls elimini.)

d) Documentar que l'estudiant ha rebut almenys un nivell "C" de l'examen d'idioma estranger en els darrers cinc anys a partir del termini de presentació de la sol·licitud (Document que demostri que té coneixements d'idiomes estrangers determinats a la taula d'equivalència publicada per OSYM Presidence (els documents posteriors al 05.06.2015 són vàlids). .

e) Tenir una llicència de controlador de trànsit aeri vàlid. (Vegeu: “SHY 65-01 Air
Reglament d'avaluació de la llicència de personal de serveis de controlador de trànsit ")

Requisits per als candidats a controladors de trànsit aeri,

a) Ser graduat d'una facultat o una universitat de 4 anys,

b) A partir del 28.12.2020 s’iniciarà la data del Curs de control de trànsit aeri, que no tingui més de 27 anys (ha de néixer el 28.12.1994 i posteriors).

c) Rebre un informe de salut amb la frase “es converteix en un controlador de trànsit aeri” d’acord amb els criteris de l’ICAX ANNEX, (condicions requerides) http://www.dhmi.gov.tr Està escrit al Reglament de qualificació i qualificació del personal de serveis de control de trànsit aeri que es troba a la direcció.)

d) En la comunicació de veu aeri / lloc i lloc / lloc, no tenir un accent o un dialecte pronunciats que puguin comportar malentesos i trastorns, estigma de la llengua, tartamudes ocultes i excitació excessiva. i el procediment s'estableix segons el resultat de l'informe final que ha de donar l'arbitre hospitalari.

e) Acreditar que l'estudiant ha rebut almenys un nivell "C" de l'examen d'idioma estranger en els darrers cinc anys a partir del termini de sol·licitud. .

f) No ser destituït del curs o de la seu en matèria de disciplina, falla i aspectes administratius.

MÈTODE D’EXAMEN:

Examen de selecció dels candidats a controladors de trànsit aeri i auxiliars de control de trànsit aeri;

- Examen escrit de proves d’habilitats com ara habilitat general, raonament, intel·ligència, memòria i presa de decisions ràpides, si l’examen de selecció assistida per ordinador o l’examen de selecció assistit per ordinador no es poden celebrar per qualsevol motiu,

-S’aplica de manera que consisteix en un examen oral incloent l’avaluació de la comunicació de veu. (Vegeu: Reglament sobre els exàmens de selecció dels candidats que han de ser nomenats per al controlador de trànsit aeri en pràctiques i per a les posicions de controlador de trànsit aeri de la Direcció General de l'Autoritat aeroportuària de l'Estat. Article: 13)

SOLICITUD:

10 (deu) vegades el nombre de posicions anunciades per la Direcció General de l'Autoritat Estatal d'Aeroports, la puntuació KPSSP3 serà convidada a l'examen de selecció assistit per ordinador o examen escrit a partir del més alt. Els candidats; Seran convidats a l'examen oral de l'ordre de la seva puntuació en l'examen de selecció assistida per ordinador o en exàmens escrits. Els candidats que vulguin fer l’examen entre el 11.05.2020-05.06.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr S’han de sol·licitar a. Els candidats han de penjar al sistema tots els documents sol·licitats. No s’acceptaran sol·licituds de forma personalitzada o postal.

Per a detalls de l'anunci fer clic aquíSigues el primer a comentar

Yorumlar