L’autobús autònom de Karsan servirà a Romania!

L’autobús autònom del cotxe servirà a Romania
L’autobús autònom del cotxe servirà a Romania

Karsan produeix un transport públic elèctric a Turquia i s’exporta al món, va començar a treballar per obtenir característiques de conducció autònoma Electric va anunciar que l’Autack Autònom, va rebre la primera comanda. BSCI, una de les principals empreses tecnològiques a Romania, va ordenar que s’utilitzés una autonomia Atak Electric dins del Parc Industrial de Ploeşti. Otonom Atak Electric, que prestarà servei pilot en una àrea definida, es lliurarà a BSCI a finals d'any. Karsan, que ha aconseguit molts avantatges importants en el camp de la tecnologia, realitzarà les primeres vendes de projectes autònoms a Europa de la seva classe de 8 metres amb el lliurament que realitzarà a Romania.


Des de fa més de 50 anys a la indústria de l’automoció de Karsan, Turquia s’ubica en un fabricant de cotxes multimarca independent, una sola ubicació, també una empresa turca que ADASTEC CORP. En l'àmbit de la seva cooperació amb Atak Electric, va rebre la seva primera comanda en poc temps en el model Atak Electric, on va començar a treballar en la conducció autònoma de nivell 4. BSCI, una de les principals empreses tecnològiques a Romania, va ordenar que s’utilitzés una autonomia Atak Electric dins del Parc Industrial de Ploeşti, el país. Dins l’àmbit del projecte, Otonom Atak Electric, que prestarà servei pilot en una àrea definida dins del Parc Industrial, es lliurarà a BSCI fins a finals d’any.

"La primera comanda d'Otonom Atak Electric a Europa"

Malgrat la nova epidèmia de coronavirus de tipus (Covid-19) que va influir en el món, el director general de Karsan, Okan Baş, va dir: “A Autonomia Atak Electric, que volem aportar característiques de conducció autònoma de nivell 4, ens centrarem en Europa en poc temps. Prenem la nostra comanda de BSCI, una de les empreses tecnològiques més importants de Romania. Aquest ordre reforça la nostra creença en el projecte. Autònom Atak Electric, el prototip del qual es completarà a l’agost, serà el primer bus elèctric amb característiques de conducció autònoma i adaptat a les condicions reals de la carretera. A més, amb aquesta comanda que preveiem lliurar a finals d’any, vendrem el primer projecte autònom a Europa de la classe de 8 metres. Tot i continuar el nostre treball sense desaccelerar-nos amb el nostre enfocament pioner en solucions de transport sostenible, espero que puguem sobreviure a l’epidèmia que afecta el món tan aviat com sigui possible i recuperar dies sans. ” dit.

L'autonòmic del nivell 4 s'integrarà

En el projecte que realitzarà l'equip de R + D de Karsan, Atak Electric estarà equipat amb funcions de conducció autònoma del nivell 4. En el marc del projecte, l’empresa turca ADASTEC CORP, que realitza estudis sobre vehicles autònoms. Col·labora amb Karsan té previst completar el primer vehicle autònom Atak Electric a nivell prototip a l'agost. CORP ADASTEC. Els estudis de prova, simulació i validació d’Atak Electric, que es proporcionaran funcions de conducció autònoma mitjançant la integració del programari autonòmic Nivell 4 desenvolupat per Atak Electric al programari d’arquitectura elèctrica electrònica i de vehicles elèctrics, continuaran fins a finals d’any.Sigues el primer a comentar

Yorumlar