Exportacions de llet i productes lactis oberts a la Xina

La llet de Cine i l'exportació de productes lactis la van obrir
La llet de Cine i l'exportació de productes lactis la van obrir

El ministre comercial, Ruhsar Pekcan, va informar que Turquia va aixecar les barreres a l'exportació de llet i els productes lactis es celebraran a la Xina.


Els ministres Pekcan, compartint el seu compte de Twitter, la cooperació del Ministeri d’Agricultura i Forestals amb el Ministeri de Comerç, una intervenció intensiva arran de la contribució del conseller comercial de Turquia va anunciar que ha aixecat les barreres a l’exportació de llet i productes lactis a la Xina.

L’Administració General de Duanes de la Xina i la declaració de poder exportar a la Xina de llet i productes lactis de la firma turca Pekcan, indicant que l’anunci de la llista, "En aquest context, la nostra indústria va liderar 54 empreses per poder exportar productes lactis xinesos. Obrir el mercat xinès, que és un dels importadors lactis més importants del món, amb aproximadament 6 milions de dòlars, als nostres exportadors turcs és de gran gust. Molta sort als nostres exportadors. " expressions utilitzades.

Es faran estudis per guanyar-se un lloc al mercat xinès.

Segons una declaració del ministeri sobre la qüestió, la cimera dels líders del G-20 amb motiu del 14 de novembre de 2015 a Turquia per ser exportada a la Xina, llet i va signar el protocol sobre condicions veterinàries i sanitàries dels productes lactis, el 2018 l'Administració General de Duanes de la Xina va dir que un equip tècnic va venir a Turquia va visitar les empreses in situ.

En el període que va intervenir durant les intervencions intensives realitzades, l’Administració General de Duanes de la Xina per part de Turquia, amb la declaració a 54 empreses que exportaven llet i productes lactis de la Xina van ser autoritzades en diferents línies de productes.

En aquest context, es faran esforços per guanyar-se un lloc al mercat xinès i es garantirà la diversificació del mercat ampliant els esforços d’entrada al mercat a altres països de l’Extrem Orient.

Es posaran èmfasi en els esforços per augmentar la quota de mercat dels productes agrícoles, especialment els lactis de la geografia.Sigues el primer a comentar

Yorumlar