Golden Horn Vistes des de la muntanya de Pierre Loti fascinant tothom

La vista de Halic des de Pierre Hill és molt popular per a tothom
La vista de Halic des de Pierre Hill és molt popular per a tothom

En arribar a aquestes crestes, que és la millor zona on es pot observar aquell famós panorama de la Banya d’Or; S'arriba al cafè, batejat amb el nom del famós escriptor francès Pierre Loti. El nom real de Pierre Loti, que viu a Istanbul des de fa temps i és un autèntic amant d’Istanbul, és “Julien Viaud”. El cafè històric és el lloc ideal on es pot contemplar la vista única. També és possible pujar al turó en telefèric.

sobre moll loti hill
sobre moll loti hill

Es diu que Pierre Loti, que la va veure com la segona pàtria, va venir a aquest cafè conegut com "Rabia Women Coffee" i va escriure la seva novel·la "Aziyade" contra la Banya d'Or. La regió, on s'ha restaurat i mantingut viva l'actual barri barceloní, consta de llocs que serveixen com a instal·lacions turístiques. La regió es coneix com el Llibre de viatges d'Evliya Çelebi com a "passeig marítim d'Idris".

Pierre Loti, que és una destinació freqüent per a tots els estrangers i viatgers que van venir a Istanbul al segle XIX, té molts edificis històrics al seu voltant. Un d’ells és el Kaşgari Tekkesi de fusta amb dues inscripcions, datat el 19. De nou, a l'entrada de la instal·lació, l'edifici amb una làpida rodona blanca escrita en persa és Çolak Hasan Tekkesi. L’edifici històric de la línia de Tekke és una Escola de Medicina. La tomba d'un Mevlevi anomenat "İskender Dede", que va morir el 1813, es troba just davant del Mekteb i dins de la zona de la instal·lació, que va ser construït per İdris-i Bitlisi, que també és un escriptor històric otomà. Un dels tres pous que hi ha davant d’Iskender Dede és el bé conegut de Dilek (o intenció). Al nom Seyahat d'Evliya Çelebi sobre aquest pou; Escriu que "els que miren el pou veuen els seus desitjos en els seus pous". A la part superior del sepulcre hi ha les tombes de Saray “Atçıbaşı (General Mirahur-Tuğ) Ali Ağa i la seva família. A més, "Sarnıç", que es creu que va ser construït en el període bizantí i usat en el període otomà, manté la seva existència al centre de la instal·lació.

sobre moll loti hill

Com arribar a Pierre Loti Hill?

Si aneu amb el vehicle; Hi ha una carretera de tornada a Pierre Loti. D’aquesta manera, podeu pujar al turó i deixar el cotxe allà, deixant l’aparcament ...

Els que vinguin sense vehicles del costat anatòlic poden accedir fàcilment als ferris Üsküdar - Eyüp. Podeu pujar al turó agafant el telefèric des del port del ferri.

Si veniu amb autobús, heu de baixar a la parada Eyüp Sultan per arribar a Pierre Loti i agafar el telefèric d'allà.

Podeu pujar el telefèric fins a Pierre Loti Hill amb Akbil ...

Tarifes del telefèric Pierre Loti

Per arribar a Pierre Loti Hill en telefèric, agafarà el telefèric pertanyent a Istanbul Metropolitan Municipality. Per això, podeu passar llegint la vostra “Istambul de la Tarifa” com a edició normal. Per a cada edició, els titulars de la targeta paguen 2,60. Mentre que els professors paguen 1,85, els preus dels bitllets dels estudiants són 1,25.Sigues el primer a comentar

Yorumlar