Milers de hectàrees de terra es reuniran amb la instal·lació de reg de Ceylanpınar

Amb el projecte gegant, es poden regar milers de donats de terra amb un sol clic
Amb el projecte gegant, es poden regar milers de donats de terra amb un sol clic

Ministre d’Agricultura i Monts Avui s’ha obert Bekir Pakdemirli, la major empresa agrícola de Turquia a la granja estatal de Sanliurfa Ceylanpınar, 60 mil hectàrees d’aigua, que aportarà inversió.


El ministre Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar va dir en la seva intervenció al programa celebrat a l’empresa agrícola: “Malgrat el procés pandèmic, des del transport a l’agricultura, de la salut a la indústria, del transport a l’agricultura, de la sanitat a la indústria, com ara el pont Çanakkale de 1915, la presa de Ilısu HEPP, el projecte de la ciutat de Baxakşehir Çam-Sakuraan és finalment. "Vull expressar el meu agraïment en nom de la meva personal i apreciada nació al nostre president, que continua agrupant els serveis".

QUOTA DE LA INVERSIÓ DEL PROJECTE 70 MILIONS DE LIRA

Avui portarà aigua a Mesopotàmia, la granja més gran de Turquia, Ceylanpıınar, 60 mil hectàrees de ministre, el ministre Pakdemirli afirmant que van obrir el reg "la garantia de 66 anys de la nostra institució Direcció General d'Agricultura de l'Estat per a les aigües, dirigida per TIGEM, la nostra major organització d'agricultors Ceylanpınar Riego El nostre projecte Es va realitzar amb un valor d'inversió d'aproximadament 70 milions de lires. "

MOLTES DE TERRENY DE TERRA S’IRRARAN AMB UNA CLAU

Afirmant que es pot regar milers de hectàrees de terra amb un sol clic del projecte, Pakdemirli va dir: "Per tant, s'aixecarà el sistema de guaret en aquestes terres, augmentarà la diversitat vegetal gràcies al segon cultiu de cultius i augmentarà el rendiment i la qualitat. El rendiment del gra augmentarà de 250 kg / decària a 500 kg / decare i la qualitat augmentarà. "

4 TEMPS MÉS DE CONTRIBUCIONS A L’ECONOMIA DEL PAÍS

Destacant que amb el projecte es generaran 25 milions de TL addicionals cada any, el ministre Pakdemirli va dir: “Amb la segona plantació de productes, aquest ingrés augmentarà fins als 70 milions de TL. Així, es contribuirà quatre vegades més a l’economia del país. A més, es proporcionarà més ocupació i disminuirà el consum d'energia a causa del reg del canal. Els costos de producció disminuiran. La taxa d’ús d’aigua subterrània disminuirà ”.

FAREM PAGAMENT DE PREMI I SUPORT PER 230 TONES DE LIRA EN GRAN

En referència al preu de compra de cereals en el seu discurs, el ministre Pakdemirli va dir: "Tal com va explicar el nostre president; Estem augmentant el preu de compra del blat de pa dur de TMO de 1.350 lires per tona a 1.650 lires. A més, pagarem 230 lliures per tona de prima i suport als nostres agricultors en cereals. "El pagament de la prima i el suport en polsos serà de 800 lires per tona".

OBSTÀCOLS A LA EXTERIORITAT I PRODUCTES Làctics i exportació a la Xina eliminats

Pakdemirli va dir que se suprimiran les barreres a les exportacions de llet i productes lactis al nostre país a causa d’un treball intens amb el Ministeri de Comerç.

Es pagarà el 6% del total de suports de bestiar als 79 primers mesos

Afirmant que a finals de maig, 6,6 milions de tones del pagament de 5,1 milions de tones de pagaments es van pagar als productors dins de l’àmbit d’apports de bestiar, el ministre Pakdemirli va continuar de la manera següent:

"Tant de bo paguem 131 milions de TL de suport per a l'engreix al juny. Així, ja en els primers 6 mesos de l'any, haurem realitzat un pagament de suport de 79 mil milions de TL, que és aproximadament el 5,23% del total de les subvencions a la ramaderia.

Un altre número és el pagament de suports de cotó. Com se sap; El 30 d'abril de 2020 es van completar les sol·licituds per a pagar pagaments de diferència de cotó (prima). El procés de creació de contractes de suport continua essent en curs i espero que els pagaments es dipositin al compte dels nostres agricultors tan aviat com sigui possible. "

El Ministre Pakdemirli va dir: "Així que la vostra collita ja serà fèrtil, ja va expressar que començaran la collita a Şanlıurfa, obrint avui la instal·lació de reg de Ceylanpınar. Un de vosaltres, mil, espero que tingueu molts guanys. ”Va completar les seves paraules i va obrir el projecte.Sigues el primer a comentar

Yorumlar