Pèrdua global en l'aviació de 314 milions de dòlars

dany global a l'aviació mil milions de dòlars
dany global a l'aviació mil milions de dòlars

KPMG Turquia va avaluar els efectes del brot de coronavirus del sector logístic. A tot el món en el trànsit aeri, terrestre i marítim, indicant que la parada i el transport de passatgers El líder del sector de transport de KPMG Turquia va bloquejar Suggest Yavuz, va dir que la major pèrdua d’ingressos que va experimentar la companyia aèria. Öner, "IATA preveu que la pèrdua global de companyies aèries de Covid-19 sigui de 314 mil milions de dòlars", va dir.


KPMG va investigar l'efecte del sector logístic de Covidien-19 a Turquia, i va fer una valoració sobre el període després de l'esclat. El líder del sector del transport, KPMG, Turquia Yavuz Öner, "una de les principals causes de l'esclat de la caiguda macroeconòmica mundial Covidien-19 va prendre el camí correcte, va ser el deteriorament de la xarxa de subministrament mundial. "El cessament de les activitats a la Xina, que es considera la fàbrica de matèries primeres del món, ha afectat els capil·lars de gairebé totes les economies a partir del volum comercial global.

Öner va afirmar que molts països del món van suspendre el tràfic de viatgers aeri, aeri i marítim, Öner va dir que el cop més potent va ser pres per les companyies aèries:

“Gairebé el zero dels vols va afectar la indústria. La pèrdua d'ingressos és massa gran per permetre que les empreses sobrevisquin sense el suport del govern. La International Air Transport Association (IATA) preveu les pèrdues de les companyies aèries de la pandèmia Covid-19 a 314 mil milions de dòlars a nivell mundial. Segons l’enquesta d’abril de 2020 de l’IATA, el 86 per cent dels representants de la indústria no preveu la recuperació abans dels 6 mesos. A més, la prolongació d'aquest procés fa que la càrrega que suposa per a les companyies aèries sigui encara més pesada. Aquesta és la raó principal per la qual les companyies aèries nord-americanes manifesten les peticions de suport del govern per part de SOS ".

suggerir; "Dades d'abril Els vols de DHMİ Turquia van disminuir un 4 per cent en els primers quatre mesos. En general, un 32 per cent de disminució dels passatgers que es van informar. Turquia en el context de la lluita contra l’epidèmia de l’aeroport de Sabiha Gokcen per utilitzar-la durant un període temporal s’ha aturat i un nombre limitat de vols nacionals recordant que només ELS autoritzats, "en aquest cas significa un gran repte per a altres companyies aèries", va dir.

Any dur al mar

L'avaluació d'impacte de Covidien-19 segons KPMG Turquia es va enfrontar a una càrrega similar al transport marítim. El Baltic Dry Cargo Index, que és un indicador molt important per al comerç mundial, va registrar el nivell més baix dels darrers quatre anys al març d’aquest any, ja que COVID-19 va frenar la demanda de transport de càrrega seca. A l'abril, l'índex es va recuperar una mica amb la represa d'algunes empreses, però no va aconseguir una recuperació significativa. Öner, "Moody's, una agència internacional de qualificació de crèdits, ha canviat les perspectives de la indústria naval mundial en els propers 19-12 mesos, a causa de Covid-18 de estable a negativa. Paral·lelament a l’afebliment de les activitats comercials i de producció, la demanda, que ha disminuït significativament en el transport de contenidors i càrrega seca, reduirà els beneficis de les companyies navilieres mundials el 2020 abans dels interessos, la depreciació i l’impost ”.

Període postcovídic

Öner va comentar la quarantena post-mundial de la següent manera: "El nom del joc ha canviat com a" protecció de la cadena de subministrament "per a empreses que operen tant en el sector de la fabricació com en els serveis. Tothom, des de companyies minoristes fins a fabricants d’automòbils fins a vendes en línia, està revisant les seves cadenes de subministrament per evitar trastorns operatius. Les empreses que saben quin anell està trencat o posat en perill a la cadena de subministrament minimitzen ràpidament els danys que experimentaran, i les que no prenen mesures s’enfronten a costos enormes.

Després que el virus sigui controlat i la vida torni a la normalitat, continuarem practicant moltes de les pràctiques que hem après i adaptades en aquest procés. Independentment dels béns o serveis que rebem, el principal punt de satisfacció serà l’activitat de la cadena de subministrament. Per tant, els reptes del sector actual són els àmbits en què s’haurien de fer les inversions més importants per al futur. Independentment de com canviï el comportament de fabricació i de compra dels consumidors, el procés logístic que hi ha al darrere serà la clau del futur de les empreses. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar