Qui és Ali Durmaz?

Qui és Ali Durmaz
Qui és Ali Durmaz

La ciutat búlgara de la ciutat de Kardzhali Rusalsko Light al poble d'Ali Durmaz va néixer el 1935, arriba a Turquia l'any 1950, deixant tot a Bulgària, i comencen a viure a Bursa Mudanya. Durmaz treballa amb decisió de no comprometre mai la disciplina empresarial al llarg de la seva vida, a partir del primer any de vida empresarial a Turquia, Ali li va guanyar el sobrenom de alemanys.


El 1956, la botiga de Durmaz del Basar Archers va ser destruïda en un incendi. Durmaz, que va aconseguir cobrir part de la seva pèrdua perquè va assegurar la seva botiga fa 6 mesos, manté una nova botiga sense descans i continua la seva feina aquí.

Durmaz, que produeix màquines tèxtils quan va establir el seu negoci, continua aquestes màquines durant 37 anys. A causa del cop d'estat de 1960 i el posterior estancament econòmic, molts comerciants van tancar les portes, mentre que l'estobacilar, que va venir a la visita de Durmaz, va ordenar quatre talladores de cabell i va entrar en la producció de màquines de processament de pèl. Aquestes tisores es converteixen en els "alumnes" d'Ali Durmaz després d'anys.

Ali Durmaz va optar per treballar dur. La seva vida es va establir per treballar i servir el seu país. Treballa molt i fa molta porra a la gent. Fins i tot divertir-se amb ell seria entre feina. Durmaz va dir: "Mai no he tingut vacances, ni tan sols entenc per què el meu diumenge és festiu. També vinc a la fàbrica els diumenges. 7 dies a la setmana per a mi, 7 dies a la setmana ”. Les màquines produïdes a Bursa i Turquia amb el nom introduït al món. Treballa a les seves fàbriques un gran nombre de persones, va ajudar els immigrants de Bulgària a reclutar-los els seus dies difícils. Durmazlar Maquinària Inc. El fundador de l’empresa Ali Durmaz es va graduar a la High School Professional Professional i va parlar alemany.

Ali Durmaz, que va morir el 07.11.2004, va formar part de la Cambra de Comerç i Indústria de Bursa, membres de Busiad, de la Fundació Facultat d'Enginyeria i Tecnologia de l'Arquitectura de la Universitat de Uludağ, membre del Consell Assessor d'Enginyeria Tèxtil, així com de diverses associacions de beneficència i associacions.

El principi més important d’Ali Durmaz a la seva vida és la comprensió del treball que adopta i vol difondre i els seus consells a la propera generació:

"Fes el millor i la millor qualitat que fas".Sigues el primer a comentar

Yorumlar