Reglament de sancions de creuament il·legal en ponts i carreteres

Regulació dels passos de pont i de vianants a les autopistes
Regulació dels passos de pont i de vianants a les autopistes

El ministre Karaismailoğlu va declarar en la seva declaració que es van fer alguns acords en el transport per carretera per alleujar tant les empreses com els ciutadans en l'àmbit de les mesures d'epidèmia.


Afirmant que en aquest marc també s'ha implementat la normativa sobre el transport de passatgers en autobusos, Karaismailoğlu va dir: "El nostre Ministeri ha confiscat la situació en què algunes empreses transportaven passatgers amb tarifes molt elevades a causa de la restricció de viatges i la reducció del nombre de passatgers que han de transportar en autobusos. Hem aportat la sol·licitud de preus del sostre als autobusos. Així, tots dos vam assegurar els drets dels nostres ciutadans i vam evitar que les empreses es vegin aplastades sota costos creixents. " Ell va parlar.

Karaismailoğlu va declarar que l'estat garantia els preus dels bitllets d'autobús amb els arranjaments de la Direcció General de Reglament de Serveis de Transport sobre el Reglament del Transport per Carretera, impedint així la venda de bitllets als ciutadans a preus desorbitats.

taxes del sostre a aplicar en el transport per passatgers per carretera
taxes del sostre a aplicar en el transport per passatgers per carretera

"Els preus seran vàlids fins al 31 de juliol"

Karaismailoğlu va assenyalar que les mesures preses contra l'epidèmia van augmentar els costos de les empreses que operen en el transport per carretera i va afirmar que moltes empreses no podien operar.

Per tant, Karaismailoğlu, que va afirmar que els ciutadans no són capaços de trobar bitllets d'autobús, va dir que els costos addicionals de les companyies que realitzen transport nacional de passatgers també es tenen en compte amb el comunicat sobre la tarifa base de tarifes de base / sostre que s'ha d'aplicar en el camp del transport de passatgers.

Karaismailoğlu va explicar que la regulació està planificada de manera que permeti a les empreses superar els costos creixents i protegir els ciutadans.

"Així, els nostres ciutadans ara podran trobar serveis d'autobús i les empreses podran superar els creixents costos. Els preus del bitllet d’autobús d’Ankara-Istanbul, amb la densitat de passatgers més elevada, no superaran les 160 lires amb l’esmentada disposició realitzada segons el càlcul de quilometratge. Els preus del sòl i del sostre que determina el comunicat seran vigents fins al 31 de juliol. Aleshores, amb el procés de normalització, es restabliran els preus ”.

Reglament relatiu a les penalitzacions de creuament il·legal en ponts i carreteres

En referència a la modificació publicada avui al Diari Oficial pel que fa a multes administratives imposades als ciutadans que passen pels ponts i carreteres sense pagar els seus honoraris, Karaismailoğlu va dir: Es va modificar el reglament. D'aquesta manera, vam evitar que els ciutadans poguessin patir cap dificultat. " expressions utilitzades.

El ministre Karaismailoğlu va afegir que amb la modificació, els que passen per les carreteres sense pagar les seves taxes augmenten el termini de pagament sense penalització a 15 dies, que es determina com a una setmana després de la transició.Sigues el primer a comentar

Yorumlar