S'ha obert el servei de Başakşehir Çam i Sakura City Hospital

S'ha obert la cambra basaksehir i l'hospital de la ciutat de Sakura
S'ha obert la cambra basaksehir i l'hospital de la ciutat de Sakura

El president Erdoğan va fer els exàmens a Başakşehir Çam i a l'Hospital de la ciutat de Sakura abans de la cerimònia. En rebre informació de les autoritats, Erdogan, el ministre de Salut, Dr. Fahrettin Koca estava acompanyat d’altres parts interessades.


En la seva intervenció a la cerimònia d’inauguració, Erdoğan va desitjar que l’hospital, que va ser posat en servei amb el primer ministre japonès Shinzo Abe, fos beneficiós per al país, la nació i el bonic Istambul, va dir: “Avui estem afegint un nou anell a l’amistat arrelada i multidimensional turco-japonesa. En cooperació amb els dos països, hem determinat el nom del nostre hospital com a Başakşehir Çam i Hospital de la ciutat de Sakura. Hem aportat una altra obra que serà un dels orgullosos monuments d'Istanbul al nostre país amb la seva infraestructura tecnològica, edificis, ubicació, instal·lacions i altres característiques. "

Afirmant que l’hospital que respecta el medi ambient i l’energia és un dels millors exemples de col·laboració públic-privada, Erdogan va dir que aquest treball jugarà un paper crític en la lluita contra el brot de Kovid-456, especialment amb els seus 2 682 llits, 725 dels quals són unitats de cures intensives, 90 sales policliniques i 19 escriptoris de quiròfans. va dir.

"Istanbul s'ha convertit en un centre de salut internacional"

El president Recep Tayyip Erdoğan va afirmar que quan s’aconsegueixi la capacitat completa de l’hospital, que donarà servei a un total de 107 sucursals, està previst que s’acullin 35 mil ambulatoris diàriament i que es realitzin 500 cirurgies destacades.

"El nostre hospital, que té 8 pistes d'helicòpters i un aparcament per a 134 mil 3 vehicles, donarà servei als nostres hostes estrangers amb la proximitat a l'aeroport d'Istanbul, així com a la nostra nació. Dit d'una altra manera, Istanbul també s'ha convertit en un centre de salut internacional. "

"Hem enviat equips i màscares mèdics a 82 països"

En el procés de la pandèmia, a més de Turquia per satisfer les seves pròpies necessitats, l'escassetat de subministraments mèdics de països vius i afrancesats seguirien enviant ajuda Dient: "Hem enviat subministraments mèdics a 82 països i una màscara. Amb la creença que el nostre destí i el nostre dolor són comuns, continuarem mobilitzant les oportunitats que tenim per a tota la humanitat contra l’epidèmia. ”

"Desitjo que l'hospital aporti salut i benestar a la gent d'Istanbul"

Al primer ministre japonès Shinzo Abe, parlant a la cerimònia d’inauguració a la qual va assistir amb el mètode de videoconferència, "va desitjar que aquest hospital, que també porta el nom de sakura, que és el símbol del Japó, que el seu pi que recorda la salut i l'energia, aporti salut i benestar a la gent d'Istanbul per sempre".

El ministre de Salut, el marit Fahrettin, en la seva intervenció en la cerimònia, que protegeix el dret a la salut de tothom, una atenció sanitària puntual i de qualitat per a tots els que ho necessiten, va dir fàcilment que Turquia té accés a un pas a pas.

"L'hospital, obert, està situat entre els hospitals més grans del món. Koca va dir que aquest complex sanitari no és només un hospital, va dir: “Es tracta d’una ciutat d’hospitals que consta de vuit hospitals, cadascun dels quals està especialitzat en el seu camp. 8 llits de cures intensives tenen un total de 426 llits. Hi ha 2 sales d'examen de pacients. Disposa de 682 quiròfans, 725 dels quals completament equipats, híbrids. Disposa de 3 sales d’entrega i 90 unitats de llit amb llits. Aquest hospital té capacitat per atendre 28 mil pacients en un dia. És l’edifici aïllat sísmic més gran del món amb 16 aïlladors sísmics. D’aquesta manera, tots els serveis inclosos els terratrèmols podran continuar sense interrupcions ”.

Turquia: 18 anys, es van impartir 87 mil 512 llits

Durant els darrers 18 anys, les instruccions i el suport del president Erdogan en línia amb 636 edificis hospitalaris de les estructures i Turquia, 87 512 guanys de capacitat del llit que trasllada al marit dels Ministres, "el total de les instal·lacions sanitàries que es construiran en aquest període, van trobar els 3 345. A partir del 2016, 10 hospitals de la ciutat van començar a funcionar. Juntament amb Başakşehir Hospital, posem en marxa el nostre onzè hospital de la ciutat. La construcció dels nostres 11 hospitals municipals està en curs. "

Els ministres del Marit, 2023, a l'hospital de la ciutat de salut robusta, Turquia va manifestar que els seus objectius es poden prendre com a punt final de la núvia i dels serveis.

"Turquia al segle XXI imprimirà el nom del país de la salut"

La salut internacional de Turquia i la qualitat dels serveis sanitaris i el turisme amb orientacions específiques per convertir una destinació important de l’educació sanitària és un pas important que el ministre va subratllar al seu marit, va dir:

“Els hospitals municipals ajudaran el nostre país a obrir el seu potencial al món. Tenim una infraestructura millor que gairebé tots els països capdavanters en turisme sanitari. Com sempre hem dit, els nostres hospitals de la ciutat són l’últim lloc en el camp de l’hostaleria amb l’última tecnologia moderna i el confort físic. Tot i això, el nostre personal sanitari de qualitat serà el que prestarà servei dins d'aquests edificis. Cada dia el nostre sistema assistencial més fort del món del segle XXI imprimirà el nom de Turquia com a país de salut ".Sigues el primer a comentar

Yorumlar