S'han iniciat les conduccions de prova a les noves línies de tramvia d'Eskişehir

S'han iniciat les conduccions de prova a les noves línies de tramvia d'Eskisehir
S'han iniciat les conduccions de prova a les noves línies de tramvia d'Eskisehir

El municipi de Büyükşehir, que ha fet una gran inversió en transport urbà, ha arribat al 75è barri de Yıl a través de l'Hospital de la ciutat i Kumlubel a través de l'òpera, i ha començat les proves de prova mitjançant la dinamització de les línies completades.


La prova es va iniciar, que va començar entre l'Hospital de la ciutat i 75. Yıl Mahallesi va continuar al carrer Gazi Yakup Satar, que connecta Opera i Yıldız. Els funcionaris de l'ESTRAM també van comprovar la connexió de l'estació d'autobusos-Opera, que facilitarà el transport a Kumlubel, el primer dia de la prova. Afirmant que les unitats de prova són importants per eliminar les deficiències de les noves línies, els funcionaris van declarar que les unitats de prova començaran al maig entre Opera i Kumlubel.

En expressar que estan molt satisfets amb l’inici de les proves de prova, els residents d’Eskişehir van dir que esperen acabar amb les mancances el més aviat possible i començar a donar servei a les línies.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.Sigues el primer a comentar

Yorumlar