Una altra cadena hotelera per invertir a Erciyes

Si és ERC, invertirà una altra cadena hotelera
Si és ERC, invertirà una altra cadena hotelera

Xperia Hotels va arribar a la fase final per invertir a Erciyes. L’alcalde metropolità Dr. Memduh Büyükkılıç va anunciar que l'hotel, que ha arribat a la fase innovadora, tindrà una capacitat de 550 llits.


L’alcalde metropolità Dr. Memduh Büyükkılıç es va reunir amb Serhat Kayış, president del consell d’hotels de Xperia, que invertirà en Erciyes. El president Büyükkılıç va fer una presentació sobre el projecte de l'hotel que es celebrarà a Erciyes durant la reunió.

En declaració sobre el tema, el president Memduh Büyükkılıç va declarar que la cadena d'hotels Xperia posarà les bases a Erciyes tan aviat com sigui possible. En expressar que el projecte Xperia Erciyes Hotel va en línia amb els desitjos i la silueta d'Erciyes, l'alcalde Büyükkılıç va dir que l'hotel tindrà una capacitat de 272 habitacions i 550 llits. Recordant que els inversors que van comprar una parcel·la de 20 hotels a Erciyes han començat a iniciar les seves inversions tan aviat com sigui possible, l’alcalde Büyükkılıç va declarar que el nombre de llits va començar a experimentar-se a causa de l’interès per Erciyes. Remarcant que les inversions realitzades a Erciyes no només serviran per al turisme d’hivern, l’alcalde Büyükkılıç va assenyalar que Erciyes va treballar durant 12 mesos accelerant les inversions del turisme termal i del càmping. L’alcalde Büyükkılıç ha desitjat que la inversió es posés en servei el més aviat possible.Sigues el primer a comentar

Yorumlar