EGO porta aplicacions d'Ankarakart en línia

Sol·licituds de transferència de targetes ego en línia
Sol·licituds de transferència de targetes ego en línia

EGO, que ha afegit una de nova a les novetats realitzades per quedar-se a casa i proporcionar un aïllament social als ciutadans, durant l’epidèmia de coronavirus (Covid-19), va portar les aplicacions Ankarakart en línia.


Amb la nova sol·licitud de la Direcció General d’EGO del Municipi Metropolità d’Ankara, els ciutadans ja no hauran d’anar a taquilla per comprar Ankarakart. Els ciutadans d'Ankara van dir: "www.ankarakart.com.t és”Després de registrar-se al lloc web, amb l’aplicació que realitzaran en quatre passos fàcils, les targetes Ankara es prepararan i s’entregaran a través de la companyia de càrrega. Aquells que vulguin rebre la seva targeta a mà, després de realitzar totes les seves transaccions en línia, poden fer una cita i obtenir les seves targetes dels punts de sol·licitud.

Els estudiants, professors i ciutadans majors de 65 anys es beneficiaran de l’aplicació, que facilitarà la vida dels residents d’Ankara i evitarà l’acumulació als punts d’aplicació. En el futur, tots els residents d'Ankara podran utilitzar aquesta aplicació per a la compra de targetes.Sigues el primer a comentar

Yorumlar