El blau de Turquia Bayraklı Nombre de platges augmentades! # 3 al món

augment de la turkiienina en el nombre de platges de bandera blava, en ordre mundial
augment de la turkiienina en el nombre de platges de bandera blava, en ordre mundial

Turquia és el turisme més exclusiu del món i el premi ambiental Bandera Blava enguany ha mantingut el primer lloc.


Seguit per Espanya i Grècia, el país que va obtenir el tercer premi més gran del món amb bandera blava a Turquia enguany va ser el número 3.

Com a resultat de les avaluacions del 2020 dels premis Bandera Blava atorgats per la International Foundation for Environmental Education (FEE), que és la capital de Dinamarca, Copenhaguen, el nombre de platges guardonades, que va ser de 463 l'any passat, va arribar a 486. Si Turquia 22 ports esportius i iot 7 van rebre el premi Bandera Blava aquest any.

Aquest any Blau Bayraklı números de platja fins a 206 a Antalya, 105 a Muğla, 35 a Aydın, 52 a İzmir, 31 a Balıkesir, 2 a Istanbul, 13 a Samsun es va elevar a. Les figures de l'any passat es van conservar a Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Ordu, Mersin i Van.

El Ministeri de Cultura i Turisme assenyala el campionat mundial entre els 2023 països membres de la FEE que van implementar la Bandera Blava internacional el 50 en el nombre de platges.

El ministeri liderat pels seguidors del programa Bandera Blava es va constituir com a fundació nacional d'educació ambiental de Turquia el 1993 (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Podeu accedir a tots els detalls sobre els premis 2020 des de l’adreça d’internet.Sigues el primer a comentar

Yorumlar