S'ha ajornat l'obertura de la línia de metro Mecidiyeköy Mahmutbey

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey va fer exàmens a la línia de metro
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey va fer exàmens a la línia de metro

El president de l'IİBB, Ekrem, Ismael va fer investigacions a l'estació de metro de la línia de metro Mecidiyeköy-Mahmutbey. Segons va afirmar que pensen posar en servei la línia el 19 de maig, però el procés pandèmic no ho permet, va indicar "I es va arribar a un acord amb una companyia estrangera per al sistema de senyalització de la línia. Malauradament, els empleats d’aquesta empresa, que fan la feina aquí, es gestionen majoritàriament des d’un centre espanyol i des d’un centre d’Espanya. Malauradament, amb el procés Covid no han pogut realitzar aquest servei a partir del 3 de març ”. Iİmamoğlu va afirmar que hi ha altres llocs de construcció on el procés ha patit aquest tipus de pertorbacions, "Sentim aquest fracàs, però no és una empresa insolvable; Ho solucionarem ràpidament. ”


Ekrem İmamoğlu, l’alcalde del Municipi Metropolità d’Istanbul (IMM), va fer inspeccions a l’estació de metro de Nurtepe de la línia de metro Mecidiyeköy-Mahmutbey, que està en construcció. Els ciutadans que van rebre la informació que Imamoglu vindria a l'emissora van fer espectacles d'amor al president de l'IMM des dels balcons. Responent als aplaudiments de la ciutadania, Imamoglu va baixar al pis de torn. Pelin, İmamoğlu va rebre informació tècnica sobre els treballs de la línia per Pelin Alpkökin, cap del departament de sistemes ferroviaris IMM. Alpkökin, la seva línia, Beşiktaş i Kabataş Va compartir la informació que els treballs arqueològics a les estacions continuaven amb İmamoğlu.

"EN CAS D'ESTACIONS A ESTACIONS"

Després d’avaluar la presentació de Alpkökin, İmamoğlu va dir: “Aquí hi ha una empresa estrangera de subcontractistes. El sistema de senyalització ha estat consensuat amb aquesta firma. Malauradament, els empleats d’aquesta empresa, que fan la feina aquí, es gestionen majoritàriament des d’un centre espanyol i des d’un centre d’Espanya. Malauradament, amb el procés de Covid, no van poder proporcionar aquest servei a partir del 3 de març. Van haver de deixar aquest lloc de treball i tornar al seu país. Durant gairebé 2,5 mesos, no podem obtenir aquest servei. Segons la firma del contractista hi ha alguns empleats locals que fan aquest servei. Però, evidentment, es tracta d’un estudi molt inadequat. Com podeu veure ara, les estacions s’han acabat completament. En un entorn així, l’única manca és la senyalització. La part tècnica és molt important en aquest tipus de qüestions. Dit d'una altra manera, no es pot obrir aquí sense aquestes proves i procediments. L’estem esperant ara mateix; la comunicació continua. Tant la firma del contractista com continuem amb la comunicació per portar-la al més aviat possible. Estem fent un gran esforç. Com que no hi ha una resposta clara, aproximadament 80 dies, s’han de passar aquí 90 dies de prova en termes de senyalització. Estem fent grans esforços per normalitzar i portar els empleats aquí d'Espanya tan aviat com sigui possible. Tan bon punt comencem, volem rebre el servei de senyalització de la nostra línia i donar aquesta línia als residents d’Istanbul el més aviat possible. En cas contrari, ens obriríem al maig, vam tenir un fet tan trist. Tenim llocs de construcció i altres projectes on Covid ha tingut aquests problemes. Sentim aquest enganx. No és un negoci insolvable; ho solucionarem ràpidament. ”

INTERESSIÓ INTENSIVA DES DELS BALCONS

Després de l’anunci, İmamoğlu, que va baixar al pis de la plataforma amb la delegació que l’acompanyava, estava acompanyat per Mevlüt Öztekin, l’alcalde de Kağıthane. Completant els exàmens a l’estació, İmamoğlu va sortir de Nurtepe amb l’aclamació dels ciutadans que es van acumular als seus balcons amb les paraules de “T’estimem, president, gràcies”.

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.Sigues el primer a comentar

Yorumlar