OGM contractarà almenys 122 graduats de secundària

augment formarà almenys personal públic titulat de secundària
augment formarà almenys personal públic titulat de secundària

La Direcció General de Monts va publicar un anunci. L’anunci publicat a l’epígraf “Ministeri d’Agricultura i Forestals, Direcció General de Foresters, anunci de contractació de personal contractat 2020 122” afirmava que almenys XNUMX personal públic es contractaran entre els candidats a graduats de secundària.

CONDICIONS D'APLICACIÓ

  • Per complir les condicions generals que estableix l'article 657 de la Llei núm. 48,
  • Tot treballant en la condició de personal contractat d’acord amb l’apartat (B) de l’article 657 de la Llei núm. 4; El personal contractat es va fer efectiu al paràgraf (B) de l’article 1 de la Llei núm. 657 i amb la Decisió del Consell de Ministres de 4 i sobre aquells amb els contractes de serveis que han caducat o que han sol·licitat la seva inserció en llocs de personal contractual de l’annex-6.6.1978. S'ha de tenir en compte que són aplicables les disposicions del tercer i quart paràgraf de l'annex 7 dels Principis relatius a l'operació. Els que estiguin ocupats en aquests càrrecs no seran designats per als que no entren dins de l’àmbit de les excepcions especificades a l’article 15754 i tercer paràgraf de l’article 1 de l’annex dels Principis sobre l’ocupació del personal contractat.
  • No s’acceptaran les sol·licituds de qui no posseeixi o documenti les qualificacions especificades. A més, els contractes d’aquells que s’entenguin que tenen documents falsos / invàlids emesos per ells en qualsevol data i que hagin preparat un document fals seran objecte d’acció judicial contra ells, fins i tot si s’ha signat el contracte i s’hagi abonat el deure, i aquesta taxa es compensarà amb els interessos legals.

CONDICIONS ESPECIALS D'APLICACIÓ

  • Haver rebut una puntuació mínima de 2018 punts en KPSSP3 i KPSSP94, inclòs el grup KPSS (B) 60,
  • Que no tingui més de 36 anys a la data de la darrera sol·licitud,
  • Per a aquells que s’hagin graduat en qualsevol àmbit d’institucions d’ensenyament secundari i sol·licitin el lloc de personal de suport (conductor);
  • Tenint una llicència de classe C,
  • Al ser gènere masculí,
  • Per a aquells que sol·liciten el càrrec d’advocat;
  • Per tenir llicència d’advocat

Per a detalls de l'anunci fer clic aquíSigues el primer a comentar

Yorumlar