Període de citació en línia contra Kovid-19 en avaluació automàtica

Període de cita en línia contra kovid en coneixements automàtics
Període de cita en línia contra kovid en coneixements automàtics

En aquest període, quan l’interès per les compres en línia i les transaccions en línia ha augmentat a causa del nou tipus de coronavirus (Kovid-19), l’experiència automàtica, que és preferida per aquells que volen comprar cotxes, també serveix amb cita en línia dins l’àmbit de la lluita contra l’epidèmia.


A causa de l’epidèmia de Kovid-19, que va sacsejar el món i es va estendre a tots els països, l’interès per les compres en línia i les transaccions en línia augmenta. El reflex de la situació també es veu al sector de l’automoció, en aquest procés, algunes empreses van vendre els seus vehicles a l’entorn en línia, venent zero números de vehicles, sense necessitat de sortir de casa. Gràcies al canvi d’hàbits de compra, els consumidors estalvien temps i tenen l’oportunitat de revisar tots els detalls sobre l’estat actual dels vehicles que volen comprar, amb els informes d’experts dels vehicles que volen comprar.

Si bé els informes rebuts d’empreses d’expertesa corporativa i independent proporcionen confiança al consumidor, ajuda el comprador a eliminar els signes d’interès sobre el vehicle. Durant aquest període, les valoracions també tenen l'objectiu de contribuir a la lluita contra Kovid-19 passant al sistema de cites en línia.

El subdirector general de T-V SÜD, expert en direcció mundial, Ozan Ayözger, va dir que Turquia i els últims dies difícils, van dir que van intentar donar respostes a les demandes d’inspecció automàtica: "Abans que els nostres clients arribin a les nostres oficines, segur que les sol·licituds s’envien a través del nostre o a través del centre de trucades al nostre lloc web. D’aquesta manera, podem mantenir el procés saludable requerit tant per als nostres clients com per als empleats assegurant la distància social a les nostres oficines. ”

En recordar que els clients poden realitzar les seves transaccions sense esperar en línia a les oficines, preferint el dia, l'hora, la ubicació i els paquets adequats amb el seu sistema de cita, Ayözger va dir: "Amb el creixent interès pel sistema de cites en línia, els consumidors estalvien temps i tots els detalls sobre l'estat actual dels vehicles que volen obtenir. el vehicle té l'oportunitat d'examinar les pàgines publicitàries. " dit.

El cotxe de TÜV SÜD E-Expert en l'experiència del virus contra els dos empleats, així com la transferència es prenen les mesures necessàries per a la salut dels clients Ayözger, va dir que les mesures tant dels clients com dels empleats separats en dos termes s'estan aplicant amb detall.

"S'ha arribat a èpoques difícils"

. Ozan Ayözger també va fer avaluacions sobre els efectes de l'brot Kovid-19 en la indústria d'automòbils usats Expressant que la desacceleració experimentada en cada sector també va ser vist en la indústria d'automòbils usats, Ayözger va dir:

"Amb la disminució de la venda de vehicles d'ocasió, les empreses expertes han començat a dur-ho. A més, els hàbits de compra dels consumidors han canviat i les vendes de les plataformes de venda online en el sector d'automòbils usats han augmentat en comparació amb els anys anteriors, ja que les vendes van disminuir des del període pre-epidèmia ".

'Segona mà es RECUPERAR'

La proporció de prediccions per a començar el procés de normalització en el sector Poets Ayözger, va acabar dient: "Les recomanacions del Consell de Ciència i els vehicles usats, així com en la indústria de taxació, van determinar que el pla de normalització, el nostre govern ha començat a moure's lleugerament. Si bé no podem esperar tornar ràpidament al període preepidèmic, creiem que el comerç de vehicles de segona mà també es recuperarà gràcies a les mesures a prendre en els propers 2 mesos com a part del nou procés de normalització. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar