Loteria Loteria KIPTAS Silivri

es va realitzar el dibuix escènic de kiptas silivri
es va realitzar el dibuix escènic de kiptas silivri

En la seva intervenció a la cerimònia de loteria Kura Silivri de la 3ª etapa, el president d'İBB, Ekrem İmamoğlu, va fer la següent trucada al director general Ali Kurt: "Entregaràs algunes de les cases que dibuixem. Nosaltres, els nostres paisans d’allà i els seus parents, tenint en compte el límit del salari mínim a Turquia ni tan sols podríem somiar amb la nostra gent amb ingressos com a mínim, un concepte de projecte pot portar-se a casa amb ingressos, anuncio el projecte Silivri 4. Fem un sorteig avui i lliurem l’evangeli a les seves famílies. Pròxima setmana; Alimentem la nostra gent, la nostra societat, amb l’esperança que “Fins i tot en aquestes condicions es puguin aconseguir oportunitats”. Aquesta és la nostra responsabilitat. Esperem que donem aquesta bona notícia a la nostra setmana que ve a Istanbul mitjançant KIPTAS ”.


El president del Municipi Metropolità d'Istanbul (IMM), el president Ekrem Imamoglu va assistir a la cerimònia de loteria de la tercera fase de KIPTAS Silivri. Secretari general de İBBoğlu İBB Yavuz Erkut, conseller i president de İBB SözcüVan acompanyar Sü Murat Ongun, el president de KİPTAŞ, Ertan Yıldız, i el director general de KİPTAŞ, Ali Kurt. Kurt va pronunciar el discurs de la ciutat abans de la cerimònia.

KURT: "APLICACIÓ AMB LLICÈNCIES DIFERENTS DE CADA UN ALTRE"
Va remarcar que han fet progressos importants en poc temps i que el projecte Silivri de la 3a etapa de l’habitatge social és un d’ells. Kurt va compartir la informació sobre el projecte i va dir:

"El nostre projecte, que consta de 1513 residències, 7 unitats comercials, 300 mesquita amb 1 persones, 26 aules, 4 centres de primària i secundària i 1 centre de salut, es va dur a terme amb tres empreses contractistes en 3 etapes. L’agost de 3, dues de les nostres etapes van avançar al voltant d’un 2019-2 per cent, mentre que una de les nostres etapes va estar al darrere del pla de negocis amb un 70 per cent. Com a equip, vam portar aquesta etapa al mateix nivell que les altres etapes amb el model de negoci que vam desenvolupar en el marc del dret. Quan vam parlar del projecte per primera vegada, ens vam adonar que la llicència i la implementació del projecte difereixen entre si. També es van cancel·lar els plans de zonificació. Comencem el procés de preparació de plans de desenvolupament amb urgència. Després de garantir l’aprovació dels plans per part de l’IMM, vam rebre la modificació de la llicència de revisió d’acord amb el nostre projecte actual i vam completar les transaccions de servitud de pisos de Nadal ”.

KURT: "OFERTES DE MAIG D'ABRIL A 2 MES"
En manifestar que tenen previst disparar a l'Eurasia Show Center de Yenikapı fa dos mesos, Kurt va dir que no podrien complir aquestes peticions a causa de la pandèmia. Kurt va dir que van acudir als arranjaments per als beneficiaris que tindrien dificultats en aquest procés: "Vam ajornar els pagaments entre abril i maig de dos mesos. Durant el període interí del mes de maig, vam efectuar un acord a pagar en 2 terminis iguals. El nostre objectiu en aquesta aplicació era facilitar la càrrega dels nostres ciutadans que paguen els lloguers i les quotes. Ens enorgulleixem com la primera estructura corporativa que també en aquest procés d’aplicació esclata a Turquia ", va dir.

İMAMOĞLU: "FEM EL PROJECTE SENSE CONFLICTE"
El president d’IBBoğlu, Iİmamoğlu, va dir: “En un període tan difícil i en un entorn amb problemes, tot KIPTAS ha mostrat la seva minuciositat per preparar un projecte que abans tenia certs problemes, per arribar als titulars adequats de la manera més qualificada, mantenint la seva qualitat al màxim nivell. Agraeixo sincerament als empleats, al director general, al president del Consell, a tots els directius i, per descomptat, a tots els treballadors del camp. Quan vaig visitar el camp, vaig veure amb els meus ulls que es proporcionava tant un entorn de treball adequat al procés pandèmic com que es revelava la qualitat de la producció desitjada pels beneficiaris. Jo estava content ".

Iimmamoğlu va declarar que ha estat seguint el projecte des del principi: "Alguns dels desitjos i demandes de la nostra gent també estan a la meva agenda. És un punt valuós quant a la seva ubicació. Té la identitat de viure un procés diferent a Silivri. Hi ha alguna cosa que molesti a la gent. Als fulletons o maquetes, hi ha un camp verd al costat, té davant nostre un procés que no s’ha fet en absolut, però que no s’ha iniciat en absolut. Aquí hi ha una zona d’esbarjo, és obligació i responsabilitat de l’IMM enriquir el lloc i enriquir-lo amb la forma d’un distingit parc d’Istanbul ”.

"TENIM RESPONSABILITAT DE AFEGIR LA SENTIMENT ESTÈTIC A LA CIUTAT"
Emfasitzant que la filosofia principal de KİPTAŞ és produir habitatge social, İmamoğlu va subratllar que és un dels objectius importants l’afegir una sensació d’estètica al desenvolupament de la ciutat. İmamoğlu va assenyalar que és imprescindible que les institucions estatals tinguin una prioritat i una responsabilitat tan importants. Té una missió. Tanmateix, en una altra missió, però, el concepte d’habitatge social, la gent té l’oportunitat d’obtenir habitatge per ingressar a les seves condicions de casa a Turquia un reglament financer també sobre la capacitat de donar-li una quota, de manera que només podia somiar amb la gent i proporcionar un entorn d’adquisició d’habitatges que pugui fer realitat el seu somni que ha obligat. Aquests principis són importants per a la filosofia KIPTAS. Per descomptat, el procés de creació de models relacionats amb la transformació urbana és una altra dimensió. "Ha de tenir la capacitat de produir un projecte equilibrat financer i la de produir projectes que puguin contribuir a la transformació urbana i a la regeneració urbana d'Istanbul en un sentit real".

"CREAREM NOVES OPORTUNITATS"
İmamoğlu va assenyalar que tot el món entrarà en un procés sanitari, social i amb problemes econòmics a causa del procés pandèmic i va remarcar que actuen amb un esperit de mobilització en aquest sentit. İmamoğlu va assenyalar que aquests dies es poden superar establint un entorn de solidaritat, reconciliació i confiança i va continuar de la manera següent:

“Aquest procés s’acabarà, la vida continuarà. Però institucions com nosaltres tenen l’obligació de fomentar l’esperança de la gent amb el treball adequat. Malgrat aquestes dificultats, la nostra capacitat per produir llocs de treball; Malgrat aquestes dificultats, crear llocs de treball; Malgrat aquestes dificultats, tenim l’obligació de demostrar la capacitat de maximitzar la comoditat dels nostres empleats. Malgrat totes aquestes dificultats, continuarem el nostre camí millorant les condicions dels nostres empleats. Crearem noves oportunitats laborals i serem l’esperança d’alguns sectors amb els passos pioners que presentarem ”.

“ELS VACANCES S’HAN TRANSPORTAT A LES FAMÍLIES”
Després d'aquestes paraules, İmamoğlu va finalitzar la seva intervenció dirigint la següent trucada a Kurt, director general de KIPTAS:
“Fareu entrega a alguns dels habitatges que estem dibuixant al juny. Nosaltres, els nostres paisans d’allà i els seus parents, tenint en compte el límit del salari mínim a Turquia ni tan sols podríem somiar amb la nostra gent amb ingressos com a mínim, un concepte de projecte pot portar-se a casa amb ingressos, anuncio el projecte Silivri 4. Aquests dies estem lluitant tant amb la moral com amb la moral; Tindrem èxit per ser esperances per a les persones produint el camí correcte, un mètode adequat, produint el model adequat, produint un treball de qualitat i qualificat. Fem un sorteig avui, fem arribar les bones notícies d’Eid a les seves famílies. Alimentem el nostre poble, la nostra societat, amb l’esperança de “És possible obtenir oportunitats fins i tot en aquestes condicions” la setmana que ve. Aquesta és la nostra responsabilitat. Esperem que donem aquesta bona notícia a la nostra setmana que ve a Istanbul mitjançant KIPTAS. Els nostres amics es prepararan per això. "

En presència dels discursos en el 23è Notari de Bakırköy, es va iniciar una loteria. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz i Kurt han determinat els primers noms i els pisos que han guanyat al Silivri 3rd Stage Project amb el seu sorteig.Sigues el primer a comentar

Yorumlar