Prevencions de Kovid-19 en el transport ferroviari de passatgers!

El coronavirus va prendre mesures al tren
El coronavirus va prendre mesures al tren

El ministre de Transports i Infraestructures, Adil Karaismailoğlu, va declarar als mitjans de comunicació a Lapseki, on va anar a la cerimònia de col·locació de l'últim bloc a les torres d'acer del pont del bòsfor de Çanakkale.


Al descriure els projectes del ministeri per al nou període, Karaismailoğlu va dir: “Hem finalitzat la infraestructura d’autopistes al país. També es va completar la infraestructura aèria. També tenim una escassetat ferroviària. Ens centrarem en els ferrocarrils en el proper període. Ja tenim una xarxa de 12 mil quilòmetres. Quan augmentem la xarxa de trens de gran velocitat de 200 km a 5 quilòmetres, es formarà un esquelet amb xarxa de 500 mil quilòmetres. A continuació, posarem especialment les línies d’espines a les zones industrials i combinarem la potència econòmica amb el transport de mercaderies ”.

"Avanç de la nacionalització en la senyalització del ferrocarril d'alta velocitat i les línies interiors de la ciutat"

Karaismailoğlu va assenyalar que hi ha un avenç en la nacionalització tant en el ferrocarril d’alta velocitat com en les línies de la ciutat i va afirmar que la vida de la nació canviarà després de l’epidèmia de coronavirus i que estan a punt com a ministeri i va declarar les precaucions preses al tren:

"Hi haurà seients buits per a la salut darrere dels vagons dels trens"

"Els trens també funcionaran amb un 50% de capacitat. A la part del darrere hi haurà seients buits per a la salut. Es necessita suport financer i psicològic perquè el ciutadà s’acostumi al nou període. Cal fer sacrificis per recuperar-los. Segons la investigació, no podem atrapar les xifres de gener a la línia aèria fins i tot aquesta temporada de l’any vinent. Hi ha figures similars al tren. La vida de la nació canviarà ara. Espero que arribi al més aviat possible. ”

Karaismailoğlu va informar que els llocs de construcció van ser reordenats durant l'epidèmia, "Es van crear entorns molt sans i aïllats. Continuen les inversions bàsiques en infraestructures i les estratègies. Aporta també un gran avantatge a l’economia. Quan fem el pagament, es dirigeix ​​a la botiga de queviures a la regió on es fa aquesta tasca. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar