Es disminuirà la densitat del vehicle a la cruïlla d’estiu amb el pas de pont

Afirmant que continua el nou treball de doble carretera i pont que permetrà la transició del Boulevard Sebahattin Zaim a Serdivan, el president Ekrem Yüce va dir: "Mentre fem els nostres passos cap al transport, també considerem la projecció demogràfica futura de la nostra ciutat. Enfortim la nostra xarxa de transport amb noves carreteres dobles i proporcionem un transport còmode amb asfalt i carreteres de formigó. Al mateix temps, completarem el nostre treball per evitar que la intensitat viscuda en certes hores a la intersecció estiuenca en poc temps. "


L’alcalde del municipi metropolità de Sakarya, Ekrem Yüce, va declarar que les obres del pont del vehicle i de la carretera doble que garanteixen la transició de Yenikent a Serdivan continuen a tota velocitat. L'alcalde Yüce, que va expressar que s'ha finalitzat el 60 per cent de les obres, "Reduirem la densitat de vehicles a la cruïlla amb la travessia de Köprülü".

El transport arriba a llocs millors

Al parlar del treball a la regió, el president Yüce va dir: "El nostre treball de pont i doble carretera que permetrà el pas del Boulevard Sebahattin Zaim al carrer Serdivan Süleyman Binek continua ràpidament. Tot fent els nostres passos cap al transport, també considerem la projecció demogràfica futura de la nostra ciutat. Enfortim la nostra xarxa de transport amb noves carreteres dobles i proporcionem un transport còmode amb asfalt i carreteres de formigó. Tant de bo completin el nostre treball en poc temps, la qual cosa serà una gran comoditat en la transició cap a Serdivan, i també evitarà la intensitat a la travessia d’estiu en determinats moments. ”

Continuen els estudis Bridge

En la declaració de la Direcció d’Afers Científics, “havíem començat la nostra feina per al pont que vam construir a la cala Çark, que proporcionarà transicions de vehicles des del boulevard Sebahattin Zaim cap a Serdivan. Es van realitzar millores de terra i piles avorrides de la nostra carretera, les potes del pont que es van completar. S'acaben els fonaments de formigó als laterals del pont i els fonaments del pont i les bigues de capçalera. Començarem el pas subterrani per a bicicletes i vianants a l’entrada del pont de l’àrea recreativa. Finalment, es col·locarà el pont en lloc de bigues i es construirà la coberta. Després s'obrirà al trànsit amb la construcció de la carretera de connexió. "Sigues el primer a comentar

Yorumlar