Somàlia és la primera adreça de l’aparell de respiració nacional a l’estranger

la primera adreça del respirador nacional a l'estranger va ser Somàlia
la primera adreça del respirador nacional a l'estranger va ser Somàlia

Sota la coordinació del Ministeri d’Indústria i Tecnologia, amb la col·laboració del Ministeri de Salut, es va començar a enviar als països que van ser desenvolupats per Baykar, Biosys, Arçelik i Aselsan, i que van rebre les notes íntegres dels metges després d’executar proves.


Somàlia va ser la primera direcció de l'aparell respiratori desenvolupat amb instal·lacions nacionals a l'estranger. Turquia koronavirüsl un nou tipus (Covidien-19) envia subministraments mèdics a Somàlia, on els diversos locals, incloent l'aparell d'assistència respiratòria intensiva per lluitar. Els materials elaborats segons les instruccions del president Recep Tayyip Erdoğan van arribar a Somàlia. El primer ministre, Recep Tayyip Erdogan, Turquia referent a l'ajuda enviada a Somàlia "dispositius que hem desenvolupat amb l'avanç Tecnològica Nacional respirarà nostres germans i germanes de Somàlia per respirar." que es troba a la descripció. Manifestant que els moments difícils ensenyen la nostra nació a confiar, Mustafa Varank, ministre d'Indústria i Tecnologia, va dir: "Som testimonis dels èxits del Moviment Tecnològic Nacional que vam iniciar sota el lideratge del nostre president. Turquia respirarà nostres germans i germanes de Somàlia ", va dir.

LA PRIMERA DIRECCIÓ ESTÀ SOMALI A SOBRE

Turquia, un nou tipus de coronavirus (Covidien-19) ha enviat subministraments mèdics a Somàlia, on l'equip de respiració per combatre l'epidèmia entre els indígenes de cures intensives. Així, el primer país estranger on es va enviar el respirador domèstic de cures intensives, que va iniciar la producció massiva en 14 dies sota la coordinació del Ministeri d'Indústria i Tecnologia, va ser Somàlia, on es va saber que no hi havia respiradors.

CÀRREC A L’AEROPORT DE TRANSPORT

Segons les instruccions del president Recep Tayyip Erdoğan, els materials elaborats pel Ministeri de Defensa Nacional, Salut, Indústria i Tecnologia es van carregar en els avions del tipus A 400M a l’aeroport militar d’Etimesgut.

ES POSEN ELS LÍRICS DE MEVLANA

A l’avió, hi havia 5 equips de salut preventiva, com ara un kit de diagnòstic, una brossa i una màscara del respirador local de cures intensives, que es va produir en una primera etapa, 10. banderí Presidencial de Turquia i la part turca de Somàlia i la bandera de Somàlia, així com Mevlana, "Hi ha esperança més enllà de la bona desesperació. Hi ha molts sols darrere de la foscor. " L’avió es va enlairar després de citar els materials d’ajuda.

"LA CIVILITZACIÓ NO ÉS POSSIBLE, ÉS UNA EMISSIÓ DE VÍCDAN"

El president Erdoğan, en la seva publicació al seu compte de Twitter, va dir: "Els aparells respiratoris que hem desenvolupat amb el Moviment Tecnològic Nacional respiraran els nostres germans a Somàlia. La civilització no és una qüestió, és una qüestió de consciència. Les possibilitats i la consciència de la nostra nació es troben amb els oprimits i necessitats. Aziz Millim, al vostre cor hi ha un avió anomenat compassió. " expressions utilitzades.

“ENS ASSEGUIM ELS ASSEGURAMENTS”

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va compartir al seu compte de Twitter: "Els temps difícils van ensenyar a la nostra nació a confiar i a inspirar-lo. Som testimonis dels èxits del Moviment Tecnològic Nacional, que varem iniciar sota el lideratge del nostre president. Turquia respirarà nostres germans i germanes de Somàlia ". va dir.

“ESPERANÇA DEL PREGNANT”

El responsable tècnic de defensa de Baykar, Selcuk Bayraktar, del seu compte de mitjans de comunicació social, va dir: "enviem el nostre equip de respiració domèstica desenvolupat per enginyers turcs a Somàlia, un país germà sense dispositius. El Moviment Nacional Tecnològic no és només d’aquestes terres. "L'esperança dels necessitats dels oprimits a tot el món".

COM VA SER LA ETAPA DE PRODUCCIÓ?

Sota la coordinació del Ministeri d’Indústria i Tecnologia, sota la direcció del president Erdoğan, els enginyers turcs que treballaven a Biosys, Baykar, Arçelik i Aselsan, que van treballar en cooperació amb el Ministeri de Salut, van actuar amb sacrifici actuant amb la consciència del procés National Struggle. Mentre l'equip es van reunir per a la producció de el dispositiu "per fer diners" mirar, la diffucult de ser importat de l'estranger, fins i tot en dues vegades el preu que s'ha de prendre en béns no enviats assajades a Turquia tenien vernacularització en un curt període de 2-3 dies.

L’HIST FRIA FEDERAL

El ministre Varank va explicar en una entrevista el mes passat el procés de fabricació del dispositiu de la manera següent:

"El virus abans d'arribar a les instruccions del primer ministre de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, intentat actuar en conjunt amb el Ministeri de Salut. Llegeixo els informes de la feina tècnica dels nostres enginyers cada dia. Enginyers turcs van actuar en el projecte amb la consciència del procés de Lluita Nacional. Cadascun d’ells treballava de manera dedicada afegint les nits al dia. He fet un seguiment que els productes que són difícils d’importar des de l’estranger, o fins i tot provats de comprar-se al doble del preu, no es localitzen en un temps curt com en 2-3 dies. Això és una cosa que es pot sacrificar.

"VAM SAURE QUE PODEM PRODUCIR"

El nostre Ministeri tenia una empresa d’emprenedoria que va oferir una àmplia gamma de suports, anomenada Biosys. Hem determinat que aquesta empresa produeix equips respiratoris de cures intensives. El nivell pilot que totes les 12 unitats produït a Turquia i han establert s'està utilitzant en alguns hospitals. Vam fer una planificació amb els nostres amics i vam dir: "Podem fabricar aquests dispositius al nostre país". Així, partim.

"S'ha establert la línia"

Aquí, especialment Selçuk Bayraktar de Baykar va tenir un gran suport. Vam adoptar aquesta feina i vam fer treballs d’enginyeria per a la producció massiva del dispositiu. Mentrestant, vam contactar amb Arçelik, una de les organitzacions industrials ben consolidades del nostre país. També van acordar estar en aquesta obra. Per a la producció ràpida i massiva d'això, es va establir una línia de rascades i es van començar a produir aparells en aquesta línia.

Va donar els seus senyals

També vam produir aquests aparells per a la humanitat. Si el nostre president ho considera adequat, també es pot exportar aquest dispositiu. Perquè creiem que produïm una eina de primer nivell mundial.Sigues el primer a comentar

Yorumlar