Murs grisos de la capital amb tocs de pintors de colors

les parets grises de la capital són acolorides amb els tocs dels pintors
les parets grises de la capital són acolorides amb els tocs dels pintors

El municipi metropolità d'Ankara acoloreix els passos passos per a vianants, els ponts i les superfícies de les parets buides de la capital amb els tocs màgics dels pintors. Amb el projecte realitzat per l’alcalde metropolità Mansur Yavaş, pintors de la capital estan signant obres artístiques a moltes parts de la ciutat. El pintor Şenol Karakaya i el seu equip van equipar el Passeig d'Entrada del Pont d'Elmadağ, el Passeig Cinnah Caddesi Kuloğlu i el Centre d'Accés a la Informació per a Gent Gran i Jove amb pintures per a gats i tulipes Ankara.


El municipi metropolità d'Ankara acoloreix els passos passos per a vianants, els ponts i les superfícies de parets buides de la capital i els seus districtes amb tocs harmònics i estètics.

El projecte iniciat per l’alcalde metropolità Mansur Yavas i implementat pel Departament d’Estètica Urbana, passos subterranis per als vianants, ponts i parets de formigó gris buit; L’artista Şenol Karakaya i el seu equip es reuneixen amb els dibuixos.

EL PRESIDENT DEL PROJECTE COMENÇA LENT

Els treballs artístics creats amb la col·laboració del pintor Şenol Karakaya i la col·laboració de 7 pintors també són molt apreciats pels ciutadans.

Şenol Karakaya, que va declarar que volia reanimar els símbols de la capital mitjançant la pintura, va proporcionar la informació següent sobre les obres:

"Estic molt contenta de participar en aquest projecte llançat pel nostre alcalde metropolità, Mansur Yavas, el novembre de 2019. Volem donar a la gent una perspectiva artística, convertir-se en una ciutat moderna i portar la galeria d’art al carrer. El nostre president també vol que Ankara es desfaci de les parets grises. Amb aquest propòsit, participem en aquest projecte. Amb la introducció de dissenys artístics de carrers, pretenem donar vida a les ciutats i aportar la natura i els colors a les persones entre els edificis de pedra. "

El pintor Rabia Karakaya, que va pintar les parets de la capital amb la seva dona Şenol Karakaya, va dir: "El nostre objectiu és reunir gent amb roselles quan surten als seus balcons, finestres i carrers. Afegint una festa visual a la ciutat. Realitzem aquest projecte amb el valor que el nostre president Mansur Yavas atorga a l’art i als artistes. Estem fent tot el possible per fer d'Ankara una ciutat colorista pintant els carrers grisos. "

SÍMBOLS DE LA REINVENCIÓ DEL CAPITAL

Els pintors que van transformar el pas d’entrada del pont d’entrada d’Elmadağ, el pas del pas del boulevard de Kenan Evren, el pas del pas de Cinnah Avenue Kuloğlu i el centre d’accés a la informació per a gent gran i juvenil en una festa visual amb les seves màgiques mans; També presenta els símbols de la capital, com el gat d'Ankara, el cigarro d'Ankara i el colom blanc d'Ankara i la tulipa.

Manifestant la seva satisfacció pel color de les parets, el ciutadà de 61 anys anomenat Kalender Akbal va dir: "S'ha iniciat una obra digna d'Ankara. Seguim de les obres que el president Mansur dóna importància a l’art. Vivim entre piles de formigó i s’obren amb aquests colors naturals. Agraint als que van contribuir, el sultà Akbal va dir que va pintar com a afició i va cridar l’atenció de les pintures mentre passava pel pas subterrani. També és avantatjós haver estat realitzat especialment per a passos subterranis, ja que no es va notar que hi hagués un pas subterrani al creuar-lo. Agraeixo també al president de Mansur el valor que dóna a Ankara i als artistes. ”

Aquesta presentació de diapositives requereix JavaScript.Sigues el primer a comentar

Yorumlar