Línia de ferrocarril de Diyarbakır Kurtalan. Reclamació de la licitació de la zona de despreniments

millora de la zona de despreniments de la línia de ferrocarril salat de diyarbakir
millora de la zona de despreniments de la línia de ferrocarril salat de diyarbakir

Línia Diyarbakır Kurtalan km: 5 + 900 i km: 6 + 200 Reclamació de la zona de despreniments Resultat de la licitació


5 empreses es van adjudicar a la licitació de la línia Diyarbakır Kurtalan km: 2020 + 206793 i km: 2.651.059,05 + 5 licitació d'esllavissada de la Direcció de Compres de la 900a Regió de la Companyia de Ferrocarrils de l'Estat Turc (TCDD) amb el cost aproximat del KIK 6/200. va donar la licitació i va guanyar la CONSTRUCCIÓ DE TRANSPORTS AUTO TRM SAN LTD amb l’oferta de 5 TL.

La licitació cobreix les obres de millora de la zona d'esllavissada entre la línia Diyarbakır Kurtalan km: 5 + 900 i km: 6 + 200. La durada de l’obra és de 120 (cent vint) dies naturals des de l’entrega del lloc.Sigues el primer a comentar

Yorumlar