Ministre Selçuk: Vam mediar 402 milers de persones amb discapacitat

ministre Selcuk bin, hem mediat als nostres discapacitats per establir-se
ministre Selcuk bin, hem mediat als nostres discapacitats per establir-se

Continua cobrint moltes necessitats de ciutadans amb discapacitat a través del Ministeri de Família, Treball i Serveis Socials, Institució de la Seguretat Social i İŞKUR. Amb els projectes que ha posat en marxa, el Ministeri proporciona comoditat als ciutadans amb discapacitat per mantenir-se amb la vida més estretament, i mobilitza totes les seves oportunitats, des de l’ocupació fins als serveis sanitaris, des de les necessitats individuals fins a la jubilació.


Zehra Zümrüt Selçuk, ministra de Família, Treball i Serveis Socials, va assenyalar que l’ocupació de les persones amb discapacitat ha augmentat: “Des del 2002 fins a finals d’abril del 2020, hem mediat 402 mil persones amb discapacitat per treballar al sector privat. Com sempre diem; els somnis no s’impedeixen. El nostre objectiu en el proper període; encara més persones amb discapacitat participen en l'ocupació. " dit.

Els donem suport per establir el seu negoci de somni

"El nostre Ministeri també proporciona suport perquè els discapacitats puguin desenvolupar la seva feina de somni." En afirmar que han beneficiat a 2014 persones de l'ajut que van proporcionar als discapacitats que volen iniciar el seu propi negoci des del 2.291, han proporcionat fins a 2020 ajudes TL fins al 65.

Ajudem els nostres ciutadans amb discapacitat a participar en el mercat laboral amb els nostres clubs de treball

El ministre Selçuk va afirmar que ajuden a les persones amb discapacitat a conèixer-se a si mateixes i a millorar les seves competències buscant feina en Business Clubs, que es va llançar el 2017 i va arribar als 74, i va afegir que proporcionen tot tipus de suport a l’ocupació sostenible amb el projecte de Coaching de Treball amb Discapacitat realitzat en 69 unitats diferents. ell

El ministre Selçuk va afirmar que han aprofitat al màxim les oportunitats d'acord amb les necessitats dels ciutadans amb discapacitat en l'àmbit del servei d'assessorament laboral i professional: "Des de 2012, hem tingut reunions de consultoria laboral i individual amb els nostres 1 milió de 583 mil ciutadans amb discapacitat". va fer l’explicació.

Oferim oportunitat de jubilació anticipada

El ministre Selçuk va declarar que proporcionen oportunitats de jubilació anticipada amb menys temps i primes:

“Taxa de pèrdua en la força de treball; Ens vam assegurar que els compres entre el 40 i el 49% per cent obtinguin 18 anys 4.680 dies de prima, el 50-59 per cent entre 16 anys 4.320 dies, i el 60 per cent i més de 15 anys de treball i obtinguin les primes de 3.960 dies. També proporcionem els materials mèdics necessaris en el tractament, sempre que estiguin coberts pel Comunicat de pràctiques sanitàries. Els ciutadans amb almenys un 40 per cent de discapacitat tenen l’oportunitat de referir-se directament al càncer, al trasplantament d’òrgans i a les teràpies de cèl·lules mare. Audiòbil de ciutadans amb problemes auditius i en cas de necessitat mèdica, SGK paga el preu de l’oïda biònica. ”Sigues el primer a comentar

Yorumlar