El ministre Varank: "Totes les fàbriques d'automòbils funcionen"

ministre que treballa a totes les fàbriques d'automòbils varank
ministre que treballa a totes les fàbriques d'automòbils varank

El ministre d'Indústria i Tecnologia, Mustafa Varank, va declarar que la recuperació del sector real ha començat i que han arribat senyals positius i va dir: "Estigueu segurs, farem que la nostra indústria sigui més resistent a tot tipus de xocs i els mantindrem vius en tots els casos". va utilitzar l'expressió.


El ministre Varank va participar en el programa DEİK Talks organitzat per la Junta de Relacions Econòmiques Exteriors (DEİK) mitjançant videoconferència.

TREBALLEN FACTORIES AUTOMOTIVES

Varank, que va expressar que el consum d’electricitat a les OIZ ha començat a augmentar des de principis de maig, “Totes les fàbriques principals d’automòbils funcionen. També hi ha recuperació dels tèxtils. Les indústries alimentàries, químiques, farmacèutiques i d’envasos han reforçat la seva força amb l’epidèmia. Ens reunim regularment amb representants del sector i administracions de l'OIZ. Com a Ministeri, ens centrem en els passos per assolir aquest potencial. Farem que la nostra indústria sigui més resistent a tot tipus de xocs i la mantindrem viva en tots els casos. " dit.

ESCANIFICACIÓ COVID-19 SOBRE OIZS

Va assenyalar que l’altra política crítica del procés de normalització són les proves Covid-19 que van iniciar a les OIZs, Varank va dir: “Aviat comencem a analitzar proves a Istanbul, Bursa, Tekirdağ, Manisa i Gaziantep. Volem posar aquest sistema en funcionament a totes les OIZs a finals de maig ". Ell va parlar.

Seguiment instantani

Varank, que va explicar que segueixen els principals indicadors de creixement de forma regular, "Va supervisar les dades sobre la producció industrial, les taxes d'utilització de capacitat, les comandes de fabricació i el consum d'electricitat a la indústria gairebé de manera instantània. La nostra prioritat principal és assegurar-se una recuperació permanent al límit de la producció. " dit.

RESULTAT DE CONVOCATACHRIA DE MÀQUINES

Al tocar el programa de moviment per a la indústria orientada a la tecnologia, Varank va dir: "Hem dissenyat un mecanisme de suport de final a extrem. Donem suport al comprador i al venedor alhora. Acabarem la convocatòria que vam obrir a la indústria de la maquinària properament. En els propers mesos, el nostre programa estarà activat per a altres sectors prioritaris. Esperem que sol·liciteu les nostres trucades amb els vostres socis locals o estrangers. " Ell va parlar.

DIPLOMÀSIA D'ECONOMIA ACTIVA

Varank, destacant que Turquia serà una de les noves èpoques mundials de centres de subministrament regionals, donarà forma al full de ruta de les parts interessades amb una economia activa i va dir que perseguirien la diplomàcia.

No vam parar les rodes

En la conferència, el president de DEİK, Nail Olpak, va dir: "No hem parat les rodes de l'economia amb el suport del nostre estat, del nostre món empresarial, del nostre món financer i dels nostres empleats. Sabem que els guanyadors del nou període seran els que puguin gestionar el procés confiant en els seus socis comercials sense trencar la cadena de subministrament i subministrament. " dit.Sigues el primer a comentar

Yorumlar